Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

s@hr@

s@hr@

Üye
evet yeniyim dövecek misiniz :( öyle bir dedin ki eyvah dedim gidiyorum :ehe

ben seni bir kere gördüm o da üsttekinin neyine ayar oluyorsun konusunda hatta son mesajı da sen yazmıstın ben de sana ayar oldum cevap yazdım :ehe kapüşondaki çizgilerin dikey, ama alt kısmın yatay olması mı ne demiştim. :D

tanıştığına pişman ettim Murat ı :D ben de memnun oldum. :)

siz de hoşgeldiniz efendim :bigstar:
hoşbulduk Gencer bey:ehe
Halit'e derdim Halit bey diye o geldi aklıma :kop:patron Halit oldu asker Halit :aha:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sabahın 8 inde kim kalkcak yaaa... :(

gaffarson

gaffarson

Üye
aslında bakarsan üyeliğim baya bi eski olmasına rağmen bende pek takılmıyordum forumda yavaş yavaş bende uğramaya başladım son aylarda tabi şu vizeleri de kazasız atlatabilirsem daha rahat takılıcam:ehe

takıl takıl yeni insanlar gelsin şuraya hele :)

açıkçası ortam güzel, insanlar güzel, hani yaşı daha ufak olan arkadaşlar sakın alınmasın ama çocuk yaşta diyebileceğim üyeler bile gayet olgun, bilinçli, zeki, kaliteli espriler yapan ne bileyim seviyeli vs... e böyle olunca da neden sizi tanımak istemeyeyim neden beni tanımanıza müsade etmeyeyim dedim. Nize güzel günlere, aylara yıllara hep birlikte... :)

hoşbulduk Gencer bey:ehe
Halit'e derdim Halit bey diye o geldi aklıma :kop:patron Halit oldu asker Halit :aha:

nerdedir acaba şimdi duvarına yazdım birseyler kızacak bana yine :ehe

--------------- Ekleme ---------------

sabahın 8 inde kim kalkcak yaaa... :(

valla bu sabah 8 de kim kalkacak bilemiyorum ama kim kalkmayacak hatta istese de kalkamayacak çok iyi biliyorum :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Merhaba gececiler :)
Bir yedek subaylık sınavı macerasının ardından tekrar aranızdayım :)

greenmile

greenmile

Üye
açıkçası ortam güzel, insanlar güzel, hani yaşı daha ufak olan arkadaşlar sakın alınmasın ama çocuk yaşta diyebileceğim üyeler bile gayet olgun, bilinçli, zeki, kaliteli espriler yapan ne bileyim seviyeli vs... e böyle olunca da neden sizi tanımak istemeyeyim neden beni tanımanıza müsade etmeyeyim dedim. Nize güzel günlere, aylara yıllara hep birlikte... :)

evet haklısın dışarı da çocuk deyip geçeceğimiz üyeler bile nerede nasıl ne şekilde konuşacaklarını biliyorlar burada,tabi bunda yönetim otoritesinin ne kadar kuvvetli olduğunu görüyoruz .Haklısın neden seni tanımıyalım niçin kendini bizden mahrum bırakasın iyi oldu geldiğin:) Şaka bi yana memnun oldum tanıştığımıza,ilerki günlerde görüşmek üzere şuan çıkıyorum;)

s@hr@

s@hr@

Üye

--------------- Ekleme ---------------

valla bu sabah 8 de kim kalkacak bilemiyorum ama kim kalkmayacak hatta istese de kalkamayacak çok iyi biliyorum :D
:zuhaha:

gaffarson

gaffarson

Üye
evet haklısın dışarı da çocuk deyip geçeceğimiz üyeler bile nerede nasıl ne şekilde konuşacaklarını biliyorlar burada,tabi bunda yönetim otoritesinin ne kadar kuvvetli olduğunu görüyoruz .Haklısın neden seni tanımıyalım niçin kendini bizden mahrum bırakasın iyi oldu geldiğin:) Şaka bi yana memnun oldum tanıştığımıza,ilerki günlerde görüşmek üzere şuan çıkıyorum;)

teşekkür ederim :) sana iyi geceler öyleyse görüşmek üzere :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye

ne güzel... :ehe

Merhaba gececiler :)
Bir yedek subaylık sınavı macerasının ardından tekrar aranızdayım :)

Hoşgeldin..en son ben senin msja cvp vermemiştim di mi yaa pardon...çok utandım şimdi... :hmmm

gitme o zaman 11 de kalk :ehe

yok 8 de kalkmam lazım...ama son 2 haftadır sabah 5-6 gibi yatıp 10 gibi kalkınca yarın 8 de kalkcak olmak ızdırap gibi... :(

Love Prince

Love Prince

Üye
ne olsun valla uğraşıyorum okul falan öyle geçiyor hayat sende ne var ne yok neler yapıyorsun?

bende nerdeyse bütün gün evde pinekliyorum :D önümüzdeki hafta kayıt yenileme işini halledeceğim

gaffarson

gaffarson

Üye
Yasmi boğarım seni :DHoşbulduk, sağolasın inşallah hayırlı olur :D
Ayın 10'unda ordunun sitesini refresh manyağı yapacağım :ehe

wikileaks ın gizli ajanı sanmasınlar seni de dikkatli ol

askeriyeye belli olmaz iyilik yapayım derken sakata gelmeyesin :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
wikileaks ın gizli ajanı sanmasınlar seni de dikkatli ol
askeriyeye belli olmaz iyilik yapayım derken sakata gelmeyesin :ehe