gaffarson
Üye
evet örgütüz
ya bilmiyorum ben sarı-kırmızı,sarı-lacivert,yeşil-beyaz,bordo-mavi renkerinin bir arada olmasını sevmiyorum
bu konu başkaları tarafından tartışmaya gitmez umarım ama benim için durum bu![]()
gitmez umarım ama şunu belirtelim sonuçta biz kimseye ya da kimsenin tuttugu takıma hakaret etmiyoruz burada. Ben insanların tuttukları takımları sevmek zorunda değilim hatta nefret bile edebilirim.
Yani önemli olan şudur:
Saygı duymak zorunda değilim ama saygısızlık yapmamak zorundayım !
biz fikirlerimizi ortaya döküyor ve seviyeli bir şekilde tartışıyor ve sohbet ediyoruz.
Ancak benim fikrimce kendini biraz sanki fazla renkelere kilitlemişsin. Ha elbette ki bu içinden gelen bir şey ve aksini belki istesen de yapamazsın bunu anlıyorum ama yanyana duran bir beyaz ve yeşilin açıkçası bana bir zararı yok.
Aslında inan futbol muhabbetini sevmem ve çok nadir yaparım ama şunu da bilmeni istiyorum.
Her ülkede bu var ancak bizim ülkemizden bahsetmek istiyorum ve fanatikliğin fazlasını yanlış buluyorum. Örneğin Fenerbahçeliyim diye örneği galatasaraydan vereyim ve galatasarayın avrupadaki başarısızlıgına sevinen fenerbahçeli ya da beşiktaşlıları kınıyorum.
Ya arkadaş bu bizim ülkemizin takımı ve avrupa da dünyaya karşı ülkemizi temsil ediyor. Onun kaybetmesine nasıl sevinebilirim ? Bu nasıl bir düşmanlıktır
olması gereken bence sadece ülke içindeki tatlı rekabet. Yani sporun spor olmaktan çıktığı ve dünyadaki en büyük spor branşı futbol malesef. Neden futbolun sadece eğlence amaçlı bir spor olduğu kabul edilemiyor ?Ha tabi ki bir çok farklı sektöre de hizmet veriyor, ekonomik ya da sosyal ama işin içine para da girse rekabet de girse her ne girerse girsin sırf başka bir takımı tutuyor diye ben şahsen kimseden nefret edemem ya da kavga edemem. Fanatizm ve holiganlık ve bir çok başka olumsuz sebepten dolayı da yemin ederim kendi tuttugum takımdan bile soğudum. Eskisi gibi oturup maçlarını takip etmiyorum, önemsemiyorum.
Konuyu değiştirelim hatta lütfen
ve ben neden bu kadar uzun yazıyorum biri beni durdursun 

öyle bir dedin ki eyvah dedim gidiyorum