Murat hoşgeldin :)
greenmile Üye minoo' Alıntı: hoşbuldum ablacım --------------- Ekleme --------------- hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum arkadaşım -YARINIYOK-' Alıntı: Murat hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nadide sağol
minoo' Alıntı: hoşbuldum ablacım --------------- Ekleme --------------- hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum arkadaşım -YARINIYOK-' Alıntı: Murat hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nadide sağol
PhyscoDevil Üye hoşbulduk --------------- Ekleme --------------- greenmile' Alıntı: okul sıkıyorsa bırak gitsin ya Genişletmek için tıkla ... valla aslında düşünmedim değil ama üniversiteden cıkanlar bisi olamıyor lise terk ne iş yapar ki
hoşbulduk --------------- Ekleme --------------- greenmile' Alıntı: okul sıkıyorsa bırak gitsin ya Genişletmek için tıkla ... valla aslında düşünmedim değil ama üniversiteden cıkanlar bisi olamıyor lise terk ne iş yapar ki
PhyscoDevil Üye greenmile' Alıntı: kaçıncı sınıfsın sen ali? birde hangi lise Genişletmek için tıkla ... lise 3 bilgisayar bölümü
greenmile' Alıntı: kaçıncı sınıfsın sen ali? birde hangi lise Genişletmek için tıkla ... lise 3 bilgisayar bölümü
PhyscoDevil Üye greenmile' Alıntı: benim bölümdensin sende teknik lise mi? Genişletmek için tıkla ... anadolu teknik
greenmile Üye güzel olum sabret bişey kalmamış biter yakında bu bölümde iş var sana diyeyim sık dişini mişini
PhyscoDevil Üye greenmile' Alıntı: güzel olum sabret bişey kalmamış biter yakında bu bölümde iş var sana diyeyim sık dişini mişini Genişletmek için tıkla ... ileriyi asırı düsünüyorum ve düsündükce kafam bozuluyor .Cidden nasıl bu bölümün iş imkanları?
greenmile' Alıntı: güzel olum sabret bişey kalmamış biter yakında bu bölümde iş var sana diyeyim sık dişini mişini Genişletmek için tıkla ... ileriyi asırı düsünüyorum ve düsündükce kafam bozuluyor .Cidden nasıl bu bölümün iş imkanları?
kol@j Üye gelecem içeride gelirken zemin sallanır... korkarsınız diye endişe ediyorum... iyi geceler.
PhyscoDevil Üye kol@j' Alıntı: gelecem içeride gelirken zemin sallanır... korkarsınız diye endişe ediyorum... iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... gel gel abi
kol@j' Alıntı: gelecem içeride gelirken zemin sallanır... korkarsınız diye endişe ediyorum... iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... gel gel abi