Hosgeldın halılcım
Perfect! Üye endometozon' Alıntı: ıym canım yaa sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... idare ediyoruz işte kaç saat nöbet var bugün --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nasılsın
endometozon' Alıntı: ıym canım yaa sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... idare ediyoruz işte kaç saat nöbet var bugün --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Hosgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nasılsın
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: İyi ya fena değil Genişletmek için tıkla ... noldu --------------- Ekleme --------------- endometozon' Alıntı: 14 saat aksam 6 sabah 8 Genişletmek için tıkla ... 24 saat olmasından iyidir. kolay gelsin ne diyeyim.
Revengeful' Alıntı: İyi ya fena değil Genişletmek için tıkla ... noldu --------------- Ekleme --------------- endometozon' Alıntı: 14 saat aksam 6 sabah 8 Genişletmek için tıkla ... 24 saat olmasından iyidir. kolay gelsin ne diyeyim.
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Hadi ben yatıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
endometozon Üye halil09' Alıntı: noldu --------------- Ekleme --------------- 24 saat olmasından iyidir. kolay gelsin ne diyeyim. Genişletmek için tıkla ... pazarları 24 ama
halil09' Alıntı: noldu --------------- Ekleme --------------- 24 saat olmasından iyidir. kolay gelsin ne diyeyim. Genişletmek için tıkla ... pazarları 24 ama
Perfect! Üye valla bu nöbet işleri hiç bana göre değil. kolay gelsin abla sana. ben çıkıyorum. belki sonra gelirim.belki hiç gelmem. kendinize iyi davranın
valla bu nöbet işleri hiç bana göre değil. kolay gelsin abla sana. ben çıkıyorum. belki sonra gelirim.belki hiç gelmem. kendinize iyi davranın
minoo Üye hoşbuldum ablacım --------------- Ekleme --------------- greenmile' Alıntı: ben geldim selamlar =) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
hoşbuldum ablacım --------------- Ekleme --------------- greenmile' Alıntı: ben geldim selamlar =) Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin