The Shadow
Üye
Ben gunde ortalama 5 GB lik indirme yaptigim icin normal geliyor bugun onu da katladimKirdigim wifiden bi haftada cektigim interneti goruyor musunuz? 3,5 GB yaziyor![]()

Ben gunde ortalama 5 GB lik indirme yaptigim icin normal geliyor bugun onu da katladimKirdigim wifiden bi haftada cektigim interneti goruyor musunuz? 3,5 GB yaziyor![]()

Kirdigim wifiden bi haftada cektigim interneti goruyor musunuz? 3,5 GB yaziyor![]()
Gta sa, nfs shift, dead trigger, smash hit, cs portable falan indirdim bide 1280x720 formatinda film izledim bayagiBen gunde ortalama 5 GB lik indirme yaptigim icin normal geliyor bugun onu da katladim![]()
The Shadow bende Wi-Fi ile ilgili bi problem var bi bakabilir misin?Ben gunde ortalama 5 GB lik indirme yaptigim icin normal geliyor bugun onu da katladim![]()
Soyle bakalim [emoji18]The Shadow bende Wi-Fi ile ilgili bi problem var bi bakabilir misin?
Tek denemeyle hem de "malatya44" yazdim ilk defada oldumobilden mi kırdın

Tek denemeyle hem de "malatya44" yazdim ilk defada oldu![]()

Wi-Fi simgesi bi iki gundur hangi Wi-Fi ye baglanirsam baglanayim hep gri kaliyor mavi olmuyor ve eskisine gore daha yavas ve agdan daha cabuk dusuyorumSoyle bakalim [emoji18]
Bende de bazen gri oluyor o sorun degil o kadar agdan dusmen cekim alani ya da modemli ilgili biseydir bunun onla alakasi yok.Wi-Fi simgesi bi iki gundur hangi Wi-Fi ye baglanirsam baglanayim hep gri kaliyor mavi olmuyor ve eskisine gore daha yavas ve agdan daha cabuk dusuyorum
Tek denemeyle hem de "malatya44" yazdim ilk defada oldu![]()

Bi tane hotspot yaptim kardesimden ve annemden ikisinde de internet'i actim yine de hep gri kaldi o simge hic mavi olmadiBende de bazen gri oluyor o sorun degil o kadar agdan dusmen cekim alani ya da modemli ilgili biseydir bunun onla alakasi yok.
Olur boyle seylerBi tane hotspot yaptim kardesimden ve annemden ikisinde de internet'i actim yine de hep gri kaldi o simge hic mavi olmadi

Bi program yuzunden olabilir mi mesela titanium backup falan?Olur boyle seyler![]()
demleyecek var mı
İsteyin demleyek 
Bi program yuzunden olabilir mi mesela titanium backup falan?
Ya takma bu kadar kafana ne guzel wifi kirmisin birak arada sirada olsun boyle seylerBaglanti sinirli anlamina geliyormus gri wifi simgesi bi program engelliyor olabilir mi?

Telefonu fabrika ayarlarina dondurunce duzeliyor ama su an yapamam cunku icinde bayagi program var bidaha kurmak istemiyorum yok mu bi cozum?İsteyin demleyek
Ya takma bu kadar kafana ne guzel wifi kirmisin birak arada sirada olsun boyle seyler![]()