Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

KingDroid

KingDroid

Üye
Ben gunde ortalama 5 GB lik indirme yaptigim icin normal geliyor bugun onu da katladim :ehe
Gta sa, nfs shift, dead trigger, smash hit, cs portable falan indirdim bide 1280x720 formatinda film izledim bayagi

KingDroid

KingDroid

Üye

Rengi hep boyle gri kaliyor
Ve iki kat yavas

The Shadow

The Shadow

Üye
Wi-Fi simgesi bi iki gundur hangi Wi-Fi ye baglanirsam baglanayim hep gri kaliyor mavi olmuyor ve eskisine gore daha yavas ve agdan daha cabuk dusuyorum
Bende de bazen gri oluyor o sorun degil o kadar agdan dusmen cekim alani ya da modemli ilgili biseydir bunun onla alakasi yok.

KingDroid

KingDroid

Üye
Bende de bazen gri oluyor o sorun degil o kadar agdan dusmen cekim alani ya da modemli ilgili biseydir bunun onla alakasi yok.
Bi tane hotspot yaptim kardesimden ve annemden ikisinde de internet'i actim yine de hep gri kaldi o simge hic mavi olmadi

SHS

SHS

Üye
:çay: demleyecek var mı

KingDroid

KingDroid

Üye
Baglanti sinirli anlamina geliyormus gri wifi simgesi bi program engelliyor olabilir mi?

SHS

SHS

Üye
Hani bize çay :çay:

KingDroid

KingDroid

Üye
:çay: İsteyin demleyek :islik

Ya takma bu kadar kafana ne guzel wifi kirmisin birak arada sirada olsun boyle seyler :D
Telefonu fabrika ayarlarina dondurunce duzeliyor ama su an yapamam cunku icinde bayagi program var bidaha kurmak istemiyorum yok mu bi cozum?

KingDroid

KingDroid

Üye
:çay: :çay: :çay: çaylar benden :d:

Üst Alt