dogukan- Üye The Shadow' Alıntı: Sabah gelirler Sen bana bakma ben 5 te 6 da yatar 1 de kalkarım Genişletmek için tıkla ... Zorunlu olmasa uyurdum su ana kadar
The Shadow' Alıntı: Sabah gelirler Sen bana bakma ben 5 te 6 da yatar 1 de kalkarım Genişletmek için tıkla ... Zorunlu olmasa uyurdum su ana kadar
The Shadow Üye dogukan-' Alıntı: Zorunlu olmasa uyurdum su ana kadar Genişletmek için tıkla ... Sabahlamak iyidir
The Shadow Üye dogukan-' Alıntı: Nakil basvurusu yapacakmisin? Genişletmek için tıkla ... Elbette Şu anki yerden memnun değilim. SHS' Alıntı: Ben yatıyorum gençler, iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi
dogukan-' Alıntı: Nakil basvurusu yapacakmisin? Genişletmek için tıkla ... Elbette Şu anki yerden memnun değilim. SHS' Alıntı: Ben yatıyorum gençler, iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi
dogukan- Üye The Shadow' Alıntı: Elbette Şu anki yerden memnun değilim. İyi geceler abi Genişletmek için tıkla ... Her hafta tek okul yazacakmisiz
The Shadow' Alıntı: Elbette Şu anki yerden memnun değilim. İyi geceler abi Genişletmek için tıkla ... Her hafta tek okul yazacakmisiz
KinG CrazY Üye dogukan-' Alıntı: Bu saate uyumiyormusun? Genişletmek için tıkla ... ben sabah 7 ye kadar oturup kahvaltı yapıp yattığımı hatırlıyorum bazen yatmaya üşenip öğlen uyurdum gece çalışıyorumda
dogukan-' Alıntı: Bu saate uyumiyormusun? Genişletmek için tıkla ... ben sabah 7 ye kadar oturup kahvaltı yapıp yattığımı hatırlıyorum bazen yatmaya üşenip öğlen uyurdum gece çalışıyorumda
The Shadow Üye dogukan-' Alıntı: Her hafta tek okul yazacakmisiz Genişletmek için tıkla ... Sakat iş yav pek güvenmiyorum ben kesin boş kontenjanlar dolu gözükür vs vs bir sürü şey Ama başka çaremiz yok KinG CrazY' Alıntı: ben sabah 7 ye kadar oturup kahvaltı yapıp yattığımı hatırlıyorum bazen yatmaya üşenip öğlen uyurdum gece çalışıyorumda Genişletmek için tıkla ... Onu da denedim o da güzel
dogukan-' Alıntı: Her hafta tek okul yazacakmisiz Genişletmek için tıkla ... Sakat iş yav pek güvenmiyorum ben kesin boş kontenjanlar dolu gözükür vs vs bir sürü şey Ama başka çaremiz yok KinG CrazY' Alıntı: ben sabah 7 ye kadar oturup kahvaltı yapıp yattığımı hatırlıyorum bazen yatmaya üşenip öğlen uyurdum gece çalışıyorumda Genişletmek için tıkla ... Onu da denedim o da güzel
dogukan- Üye The Shadow' Alıntı: Sakat iş yav pek güvenmiyorum ben kesin boş kontenjanlar dolu gözükür vs vs bir sürü şey Ama başka çaremiz yok Onu da denedim o da güzel Genişletmek için tıkla ... E okul otomatik yapacakmis off su klavyeyi indireyim noktali harfler sıkınti yaratiuyor
The Shadow' Alıntı: Sakat iş yav pek güvenmiyorum ben kesin boş kontenjanlar dolu gözükür vs vs bir sürü şey Ama başka çaremiz yok Onu da denedim o da güzel Genişletmek için tıkla ... E okul otomatik yapacakmis off su klavyeyi indireyim noktali harfler sıkınti yaratiuyor
The Shadow Üye dogukan-' Alıntı: E okul otomatik yapacakmis off su klavyeyi indireyim noktali harfler sıkınti yaratiuyor Genişletmek için tıkla ... İndir indir mobilden girince delirtiyor o harfler beni de
dogukan-' Alıntı: E okul otomatik yapacakmis off su klavyeyi indireyim noktali harfler sıkınti yaratiuyor Genişletmek için tıkla ... İndir indir mobilden girince delirtiyor o harfler beni de
The Shadow Üye dogukan-' Alıntı: Ben kaçayım gerçi uyumayacağım ama iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Canın sıkılırsa gel
dogukan-' Alıntı: Ben kaçayım gerçi uyumayacağım ama iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Canın sıkılırsa gel
The Shadow Üye KingOfPiez' Alıntı: Nabüün Genişletmek için tıkla ... Telefonla uğraşıyom gene Sen nabüün ?