KingOfPiez
Üye
Taktikleri almak lazim ara siraBalgam atmadan önce bitter çikolata yiyip atın karşı tarafın daha çok midesini bulandirtiyor hedefe kitlenip 3üncü şahsın ağzına balgam atın![]()
Taktikleri almak lazim ara siraBalgam atmadan önce bitter çikolata yiyip atın karşı tarafın daha çok midesini bulandirtiyor hedefe kitlenip 3üncü şahsın ağzına balgam atın![]()
balgam ferre coveredYakında senin yüzüden sitenin adı BalgamCep olacak![]()

balgam bizden sorulurTaktikleri almak lazim ara sira

Aslında neyin ne olduğunu bilen geçmişi hatırlayan bir admin bu mesajı görünce seni direk banlayabilir. Çok açık veriyonbalgam ferre covered![]()
![]()

Aslında neyin ne olduğunu bilen geçmişi hatırlayan bir admin bu mesajı görünce seni direk banlayabilir. Çok açık veriyon![]()

Balgam atmadan önce bitter çikolata yiyip atın karşı tarafın daha çok midesini bulandirtiyor hedefe kitlenip 3üncü şahsın ağzına balgam atın![]()

Geçmişte benden daha iyi balgam atan varmiymis![]()
Neyse la şaka maka /preload ayvayı yedi artık twrp de hata veriyo
Bi factory firmware çakıyım artık rom da yükleyemiyom 
ben çok yuttum balgam deniz suyu gibi oluyor. Ayrıca niye zor olsun çikolata yediğin zaman ver balgamıAbi öyle tükürmesi zor oluyor
O değilde balgamını yutsan boğulursun![]()

/preloada düşündüğum şeyi mi AttınNeyse la şaka maka /preload ayvayı yedi artık twrp de hata veriyo
Bi factory firmware çakıyım artık rom da yükleyemiyom
![]()

Rom yüklerken gidince iyi olmuyo/preloada düşündüğum şeyi mi Attın![]()
Neyse veriyim piti düzelsin yoksa cihaz açılmıcak böyle giderse mount yapıcam seçemiyorum bile 
Rom yüklerken gidince iyi olmuyoNeyse veriyim piti düzelsin yoksa cihaz açılmıcak böyle giderse mount yapıcam seçemiyorum bile
![]()

Yok la arşiv yoktu. Allah /preload un belasını versinBende öyle yapsam sorun olurmu acaba
preloadda arşiv mi vardı![]()
Bi dahaki sefere /sbin i denicem 
Hayırlı geceler abinasılsın
Aynı şeylerHoşbuldum nabünüz![]()
Sen nabüün ?Konunu açim durÇok şükür iyiyim abiVeee binbaşı oldum
![]()