Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
Hayırlı geceler

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
İyi geceler :)

SHS

SHS

Üye
Muhabbet koyu :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
mürteza16

mürteza16

Üye
Hayatta her geçen saniye önemlidir. Perşembe'ye az kaldı, unutmayın. Hayatınızı boş değil, dolu yaşayın. Herkese iyi geceler...

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY ve The Shadow
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Selam beyler.

• Beğen
Tepkiler: SHS
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Hayırlı geceler

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
İyi geceler

KanalD de Katil Farelerin Dönüşü var çok korkunç bi film, sakın izlemeyin psikolojinizi bozar

merak ettim bilgisayarı bir kenara atıp izlemeye gittim o ne la öyle çizgi film gibi :D boşuna 15 dakikam gitti ya dedim ki belki film güzeldir diye o kadar elma,şeftali doğradım kendime :D

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
İyiyim kral çılgın ya sen nasılsın :D

iyiyim ne olsun abi listeye yazdığım en sondaki lise geldi :( 370 puan aldım 330 luk lise geldi bu durum

@Sucrofe ,@The Shadow ,@kavr aynısı bu arkadaşlarada oldu :(

o değilde ben online oyunlarda hep king crazy yapıyordum o crazy king mi olması gerek :D

• Beğen
Tepkiler: SHS ve The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
iyiyim ne olsun abi listeye yazdığım en sondaki lise geldi :( 370 puan aldım 330 luk lise geldi bu durum

@Sucrofe ,@The Shadow ,@kavr aynısı bu arkadaşlarada oldu :(

o değilde ben online oyunlarda hep king crazy yapıyordum o crazy king mi olması gerek :D
Ne yazıkki :( Evet crazy king olması gerek onun :D

• Beğen
Tepkiler: SHS
dogukan-

dogukan-

Üye
Selamlar

dogukan-

dogukan-

Üye
Bugun kotu bir gundu ozellikle gece dugun vardi bugun biz erken ciktik annemlerde kiz evine gitmisti dis kapiya geldik ki babam anahtar olmadogini anladi annemlerde saat 3 4 gibi gelcez demislerdi yaklasik 1 saat disarda oturdum babamla saolsun dedem anahtari getirdi su an da annemleri bekliyorum tek anahtari almisiz daha 1.5 2 saatim var zor dayaniyorum :(

Üst Alt