SHS
Üye
İyiyim Metin'im sen nasılsın benim gönlü güzel kardeşim.![]()
İyiyim abi şükür, o senin gönül gözünün güzelliği

İyiyim Metin'im sen nasılsın benim gönlü güzel kardeşim.![]()

Suan 3.tercihimdeyim belki ilk seferde tutan okul farkli olabilirdi ama biz o okulu yazmadik.Nakil icin her pazartesi basvuracagiz 2 tercihime yukselirsem cok iyi olur.1 ye yukselirsem olmaz tabi de iddayi kazanmis olurum ve yeni bir telefonum+pcim olurİyi sayılmaz. 8.tercihime yerleştirildim. Benim puanım 419 ama lise 390-380 lerdeSeninkiler nasıl ?
Daim öyle olsun bi-iznillah.İyiyim abi şükür, o senin gönül gözünün güzelliği![]()

İyi gecelerHerkese iyi geceler beyler. Uykum gelmişken kaçırmayayım, selamette kalın.![]()
Hayırlı olsun senin yine iyi inşallah yükselirsin bende 5. ya da 6. tercihime yükselsem yeter de artar bileSuan 3.tercihimdeyim belki ilk seferde tutan okul farkli olabilirdi ama biz o okulu yazmadik.Nakil icin her pazartesi basvuracagiz 2 tercihime yukselirsem cok iyi olur.1 ye yukselirsem olmaz tabi de iddayi kazanmis olurum ve yeni bir telefonum+pcim olur
Nakillerde pek kolay değildir pek ama
Kolay olan ne var ki zaten...Crazy king mesaja @KingOfPiez ı da ekle sonra adam beni unuttunuz diye darılır küser bakiyiyim ne olsun abi listeye yazdığım en sondaki lise geldi370 puan aldım 330 luk lise geldi bu durum
@Sucrofe ,@The Shadow ,@kavr aynısı bu arkadaşlarada oldu
o değilde ben online oyunlarda hep king crazy yapıyordum o crazy king mi olması gerek![]()

Daim öyle olsun bi-iznillah.![]()

İsallah herkes icin iyisi olur...Hayırlı olsun senin yine iyi inşallah yükselirsin bende 5. ya da 6. tercihime yükselsem yeter de artar bileNakillerde pek kolay değildir pek ama
Kolay olan ne var ki zaten...
Crazy king mesaja @KingOfPiez ı da ekle sonra adam beni unuttunuz diye darılır küser bak![]()
Arkadasin senin durumdan daha kotu 1.93 yuzdesi 1.98 lik okulu yazdi o degilde 2 asagidaki 3.68 lik okul cikti.Cok uzgun tabikide ben kesin girer diyordum ama
Yazık olmuş ona da.İyi geceler.Herkese iyi geceler beyler. Uykum gelmişken kaçırmayayım, selamette kalın.![]()
Açıyorum bekle500. Mesaji gecmisim biri konu acsaydi bari![]()

İnşallah...İsallah herkes icin iyisi olur...

Herkese iyi geceler beyler. Uykum gelmişken kaçırmayayım, selamette kalın.![]()

Görürsün maxi kutlamalardaAc da tapatalkdan gorurmuyum acabaops:

O iş öyle kolay değildir yine de bence.Nakil şansınız varmış sisteme bak
Biz ne çıkarsa oraya gittik
İyi geceler abi![]()
Ablam 4. yukselmede istedigi yere gidebilmistiNakil şansınız varmış sisteme bak
Biz ne çıkarsa oraya gittik
İyi geceler abi![]()
Ben simdi yuzbasi mi oldum?Görürsün maxi kutlamalarda
O iş öyle kolay değildir yine de bence.
EvetBen simdi yuzbasi mi oldum?

İyidir ozaman kutlasinlar beni
))Sabah gelirlerİyidir ozaman kutlasinlar beni))

Sen bana bakma ben 5 te 6 da yatar 1 de kalkarımBu saate uyumiyormusun?