Once hepimize yakin bi yer ayarlamamiz lazimTers yerlerdeyiz cok
O kadar yakin mi evler![]()
![]()

is için mi yerlestiniz izmireVay bizimkilerde muğlalı yani bende aslen oralı oluyorum
Siz gençler buluşun o zaman3 kişisiniz
2 saatir özelden sana "Adam şaka yapıyor, sen ona nasıl 'midilli' diyorsan o da sana öyle şaka yaptı" diye. Dinlemiyorsun ki.Şikayet ettir bandan korkum yok zaten bu forumda @SHS abi ve @Sucrofe dışında umursadığım kimse yok işim kalmadı buralarıyla
yakında ban yersem görüşürüz beyler kendinize iyi bakın soran olursa o bir maxicep kahramanıydı her şeye atar yapıyordu dersiniz zaten beni tanıyan yoktur da aslında emektar lık hayallerim vardı da
dur dur arkadaki mesajlara baktım ben yanlış anlamışım gel barışalımmı adamın hakkını yedik lao kadar laf ettim atar bile yapmadı @The Shadow

Aynen orasi bi de tugba ozbek diye bi yer varmis sanirim eski milli piyango lisesi diye geciyomusÇiğli'de nereyi yazdın? Fen lisesini mi?

is için mi yerlestiniz izmire
Aynen orasi bi de tugba ozbek diye bi yer varmis sanirim eski milli piyango lisesi diye geciyomus
TecrubeCok ceza puani yedim zamaninda alistim artik sakinim. Yalniz sen yakinda ban yersin cidden boyle gidersen forumda fazla abartiyon.
Aynen orasi bi de tugba ozbek diye bi yer varmis sanirim eski milli piyango lisesi diye geciyomus![]()
Olum orasi cok uzak bize yol 2 vesayit + 2 saat + puan tutmazİzmirde 60. Yil gelen arkadas var mi forumda

Uzakta maşallahı var hayvanın![]()

Sende mi 14 sunBen de Çiğli Fen Lisesi'ni yazdım da giremem ya. Puan 424.
Niye herkes beni büyük sanıyor ya? Söylemesem kimsenin haberi yok yaşımdan. Çok mu olgunum ne?Sende mi 14 sun

barıştık mı ?

Aynen aramizda 5 puan var ama bence ikimiz de giremeyizBen de Çiğli Fen Lisesi'ni yazdım da giremem ya. Puan 424.

Benimde tutmuyo da bize 30 dk minibusle en kotu servisle giderdim deOlum orasi cok uzak bize yol 2 vesayit + 2 saat + puan tutmaz
![]()
![]()
zor gibi amaBen de Çiğli Fen Lisesi'ni yazdım da giremem ya. Puan 424.
Benim tutarsa yatılıya giderim, ne servisi? Puan kaç?Benimde tutmuyo da bize 30 dk minibusle en kotu servisle giderdim de
Kimse kimsenin yasini bilmiyor ki mesajlardan da anlasilmiyorNiye herkes beni büyük sanıyor ya? Söylemesem kimsenin haberi yok yaşımdan. Çok mu olgunum ne?![]()

Yok la ondan degil adamin neti yavas anca takip ediyorNiye herkes beni büyük sanıyor ya? Söylemesem kimsenin haberi yok yaşımdan. Çok mu olgunum ne?![]()

Tutmaz zaten olum cok yuksek la salla gitsinBenimde tutmuyo da bize 30 dk minibusle en kotu servisle giderdim de

440Benim tutarsa yatılıya giderim, ne servisi? Puan kaç?
Net yavas degil konuya gec geldim ve mobilimYok la ondan degil adamin neti yavas anca takip ediyor
Tutmaz zaten olum cok yuksek la salla gitsin![]()