KingOfPiez
Üye
Evet balcova belki liseye oraya gelirim yarin belli olacakBuca, sende mi İzmirdesin

Evet balcova belki liseye oraya gelirim yarin belli olacakBuca, sende mi İzmirdesin

Sen de mi Izmir'de oturuyorsun? Bir ara sen, ben, @The Shadow buluşalım ya.İzmir in mi
Yaş kaç?Neyse ben kaçtım sabah dersane var

Yav tek burak yokki takimda sonucta. O atamaz zaten
Aynen![]()
Sen de mi Izmir'de oturuyorsun? Bir ara sen, ben, @The Shadow buluşalım ya.Yaş kaç?

14Sen de mi Izmir'de oturuyorsun? Bir ara sen, ben, @The Shadow buluşalım ya.Yaş kaç?

muğladoğma büyüme İzmir, ya sen
Evet balcova belki liseye oraya gelirim yarin belli olacak![]()

Vazgeçtim.Benim yaş 23, uyar bana![]()

muğladoğma büyüme İzmir, ya sen
Neyse ben kaçtım sabah dersane var

Once hepimize yakin bi yer ayarlamamiz lazimSen de mi Izmir'de oturuyorsun? Bir ara sen, ben, @The Shadow buluşalım ya.Yaş kaç?
Ters yerlerdeyiz cok 
O kadar yakin mi evlerBalkon güzeldi de komşu geğirene kadar
Benim yaş 23, uyar bana![]()

Vazgeçtim.![]()

Haha sen oyle san peki tamam. Zaten mesajlarin sirayla hafif derece hakaretten adminlere sikayet olarak gidiyor buyuk ihtimalle ceza puanlariyla dolacak hesabin o yuzden muhattabim olamayacan zaten ban yememek icin![]()
o kadar laf ettim atar bile yapmadı @The ShadowYemezsin ya.Şikayet ettir bandan korkum yok zaten bu forumda @SHS abi ve @Sucrofe dışında umursadığım kisme yok işim kalmadı buralarıyla
yakında ban yersem görüşürüz beyler kendinize iyi bakın soran olursa o bir maxicep kahramanıydı her şeye atar yapıyordu dersiniz zaten beni tanıyan yoktur da

Vazgeçtim.![]()
3 kişisinizOnce hepimize yakin bi yer ayarlamamiz lazimTers yerlerdeyiz cok
![]()
Şikayet ettir bandan korkum yok zaten bu forumda @SHS abi ve @Sucrofe dışında umursadığım kimse yok işim kalmadı buralarıyla
yakında ban yersem görüşürüz beyler kendinize iyi bakın soran olursa o bir maxicep kahramanıydı her şeye atar yapıyordu dersiniz zaten beni tanıyan yoktur da aslında emektar lık hayallerim vardı da
dur dur arkadaki mesajlara baktım ben yanlış anlamışım gel barışalımmı adamın hakkını yedik lao kadar laf ettim atar bile yapmadı @The Shadow

Şikayet ettir bandan korkum yok zaten bu forumda @SHS abi ve @Sucrofe dışında umursadığım kimse yok işim kalmadı buralarıyla
yakında ban yersem görüşürüz beyler kendinize iyi bakın soran olursa o bir maxicep kahramanıydı her şeye atar yapıyordu dersiniz zaten beni tanıyan yoktur da aslında emektar lık hayallerim vardı da
dur dur arkadaki mesajlara baktım ben yanlış anlamışım gel barışalımmı adamın hakkını yedik lao kadar laf ettim atar bile yapmadı @The Shadow