Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
:zzz:

Son düzenleme:
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Haha sen oyle san peki tamam. Zaten mesajlarin sirayla hafif derece hakaretten adminlere sikayet olarak gidiyor buyuk ihtimalle ceza puanlariyla dolacak hesabin o yuzden muhattabim olamayacan zaten ban yememek icin :pro:

yakında ban yersem görüşürüz beyler kendinize iyi bakın soran olursa o bir maxicep kahramanıydı her şeye atar yapıyordu dersiniz zaten beni tanıyan yoktur da aslında emektar lık hayallerim vardı da

dur dur arkadaki mesajlara baktım ben yanlış anlamışım gel barışalımmı adamın hakkını yedik la :D o kadar laf ettim atar bile yapmadı @The Shadow

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KingOfPiez, Sucrofe ve SHS
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
tv2 yi açın korkudan atıma yapıcam offf :SSS filmi hala çözemedeim kız kayboldu ıngaaaa

The Shadow

The Shadow

Üye
:hmmm

Son düzenleme:
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Şikayet ettir bandan korkum yok zaten bu forumda @SHS abi ve @Sucrofe dışında umursadığım kisme yok işim kalmadı buralarıyla

yakında ban yersem görüşürüz beyler kendinize iyi bakın soran olursa o bir maxicep kahramanıydı her şeye atar yapıyordu dersiniz zaten beni tanıyan yoktur da
Yemezsin ya. :)

007wolverine

007wolverine

Üye
Şikayet ettir bandan korkum yok zaten bu forumda @SHS abi ve @Sucrofe dışında umursadığım kimse yok işim kalmadı buralarıyla

yakında ban yersem görüşürüz beyler kendinize iyi bakın soran olursa o bir maxicep kahramanıydı her şeye atar yapıyordu dersiniz zaten beni tanıyan yoktur da aslında emektar lık hayallerim vardı da

dur dur arkadaki mesajlara baktım ben yanlış anlamışım gel barışalımmı adamın hakkını yedik la :D o kadar laf ettim atar bile yapmadı @The Shadow
:hmmm

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Şikayet ettir bandan korkum yok zaten bu forumda @SHS abi ve @Sucrofe dışında umursadığım kimse yok işim kalmadı buralarıyla

@The Shadow ?

• Beğen
Tepkiler: KingOfPiez

Üst Alt