bi senemi tam 5 sene bekledim Kimi olayımı :D
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap zxdelemi' Alıntı: bi senemi tam 5 sene bekledim Genişletmek için tıkla ... Kimi olayımı
by-pegasus Üye The Shadow' Alıntı: Ins. trafik polisi olmaz babasi Genişletmek için tıkla ... zaten bi tanesininki oyleydi ama zaten kizi sevmiyodum
The Shadow' Alıntı: Ins. trafik polisi olmaz babasi Genişletmek için tıkla ... zaten bi tanesininki oyleydi ama zaten kizi sevmiyodum
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: vay enayi Genişletmek için tıkla ... Git artık sende :mad:
by-pegasus Üye The Nightmare' Alıntı: deniz hani anlatacaktin Genişletmek için tıkla ... aga uyuyacagim zaman anlatayim olurmu
The Nightmare' Alıntı: deniz hani anlatacaktin Genişletmek için tıkla ... aga uyuyacagim zaman anlatayim olurmu
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: sana ne la ? Genişletmek için tıkla ... Bak git diyorum :mad:
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: Bak git diyorum :mad: Genişletmek için tıkla ... la gardaş sen hayırdır ?
Enpatsu Shakugan Üye zxdelemi' Alıntı: aga uyuyacagim zaman anlatayim olurmu Genişletmek için tıkla ... Tamam
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: la gardaş sen hayırdır ? Genişletmek için tıkla ... Hayırdır kızdın mı :mad:
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: cekirge sen hic sevdinmi Genişletmek için tıkla ... benim sevdiğimi eller aldı kız kahpe olmayı seçti ondan gayri sevmedim sevemedim sevmiycim
zxdelemi' Alıntı: cekirge sen hic sevdinmi Genişletmek için tıkla ... benim sevdiğimi eller aldı kız kahpe olmayı seçti ondan gayri sevmedim sevemedim sevmiycim
The Shadow Üye BLooD_ReG' Alıntı: Hayırdır kızdın mı :mad: Genişletmek için tıkla ... Gecen yine kızıyorum
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap The Nightmare' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Zuhaha yu ahaha
The Nightmare' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Zuhaha yu ahaha
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: Hayırdır kızdın mı :mad: Genişletmek için tıkla ... diyelim ki kızdım NOLACAK ?
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: diyelim ki kızdım NOLACAK ? Genişletmek için tıkla ... Çok kötü şeyler olacak :mad:
Sukut-u Hayal' Alıntı: diyelim ki kızdım NOLACAK ? Genişletmek için tıkla ... Çok kötü şeyler olacak :mad:
The Shadow Üye The Nightmare' Alıntı: ben çok sevdim ama red edildim Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun bro
UpOneTR Üye The Nightmare' Alıntı: ben çok sevdim ama red edildim Genişletmek için tıkla ... aşk böyledir canım sevgi hikaye anı yaşamalısın
The Nightmare' Alıntı: ben çok sevdim ama red edildim Genişletmek için tıkla ... aşk böyledir canım sevgi hikaye anı yaşamalısın