Cok iyisinhahahah
ben nasil biriyim konusma olarak![]()

A kızından yola çıkan erkek 3 saatte B kızına varıyorsa B kızından çıkarsa C kızına kaç saatte varırkizlari dert etme bak hepsi gariptir mesela bi kizla konusursun ama digeriyle konusamassin mesela a kiziyla muhabbetin var ama be kiziyla yeni tanistin ama araniz iyiye gitmiyor cunki sen a kizina uyguladigin taktigi uyguluyorsun yani boyle bi gariplik

Ya böyle sarar işteLan olum bi çıkamadım şuradan bu sondu![]()

Ya böyle sarar işte![]()

Yolda D kizini gorur ve onla giderA kızından yola çıkan erkek 3 saatte B kızına varıyorsa B kızından çıkarsa C kızına kaç saatte varır![]()
:Tipik 2000 li zekasıYolda D kizini gorur ve onla gider:

Tipik 2000 li zekası![]()

diyo kiA kızından yola çıkan erkek 3 saatte B kızına varıyorsa B kızından çıkarsa C kızına kaç saatte varır![]()
diyo ki
A kızına 3 saat yalvardım vermedi
B kızıda verecek gibi değil
C kızını tanıyo musun ?

Sen kendine bak 2006liTipik 2000 li zekası![]()

AynenAma ben hicbiriyle konusamiyorum
![]()
Içimiz fesatdiyo ki
A kızına 3 saat yalvardım vermedi
B kızıda verecek gibi değil
C kızını tanıyo musun ?
Kalbini.

Ins. trafik polisi olmaz babasieee ne yapalim ama korkma bi gun gonlunce birini bulacaksin seveceksin o senin olacak ama ancak o vakit geldiginde ben sevdimde ne oldu senelerdir bir umutla bekledim ama nafile umudum hala tukenmedi takma kafana ben neler cektim kendini baska seylere ada bos ver hayatta sadece senin olani alabilirsin ancak gerisi bos

Buda ders veriyor 1 senede tüm olayı çözmüşeee ne yapalim ama korkma bi gun gonlunce birini bulacaksin seveceksin o senin olacak ama ancak o vakit geldiginde ben sevdimde ne oldu senelerdir bir umutla bekledim ama nafile umudum hala tukenmedi takma kafana ben neler cektim kendini baska seylere ada bos ver hayatta sadece senin olani alabilirsin ancak gerisi bos

A kızından yola çıkan erkek 3 saatte B kızına varıyorsa B kızından çıkarsa C kızına kaç saatte varır![]()

Senden daha iyi problem cozuyorBuda ders veriyor 1 senede tüm olayı çözmüş![]()

Geçen yine çözüyorumSenden daha iyi problem cozuyor![]()

Buda ders veriyor 1 senede tüm olayı çözmüş![]()