Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Lan olum bi çıkamadım şuradan bu sondu :(

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
kizlari dert etme bak hepsi gariptir mesela bi kizla konusursun ama digeriyle konusamassin mesela a kiziyla muhabbetin var ama be kiziyla yeni tanistin ama araniz iyiye gitmiyor cunki sen a kizina uyguladigin taktigi uyguluyorsun yani boyle bi gariplik
A kızından yola çıkan erkek 3 saatte B kızına varıyorsa B kızından çıkarsa C kızına kaç saatte varır :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
UpOneTR

UpOneTR

Üye
A kızından yola çıkan erkek 3 saatte B kızına varıyorsa B kızından çıkarsa C kızına kaç saatte varır :D
diyo ki
A kızına 3 saat yalvardım vermedi
B kızıda verecek gibi değil
C kızını tanıyo musun ?

Kalbini.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579 ve The Shadow

by-pegasus

Üye
Aynen :( Ama ben hicbiriyle konusamiyorum :(

eee ne yapalim ama korkma bi gun gonlunce birini bulacaksin seveceksin o senin olacak ama ancak o vakit geldiginde ben sevdimde ne oldu senelerdir bir umutla bekledim ama nafile umudum hala tukenmedi takma kafana ben neler cektim kendini baska seylere ada bos ver hayatta sadece senin olani alabilirsin ancak gerisi bos

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
eee ne yapalim ama korkma bi gun gonlunce birini bulacaksin seveceksin o senin olacak ama ancak o vakit geldiginde ben sevdimde ne oldu senelerdir bir umutla bekledim ama nafile umudum hala tukenmedi takma kafana ben neler cektim kendini baska seylere ada bos ver hayatta sadece senin olani alabilirsin ancak gerisi bos
Ins. trafik polisi olmaz babasi :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Buda ders veriyor 1 senede tüm olayı çözmüş :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

by-pegasus

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579 ve The Shadow
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
deniz hani anlatacaktin :D

Üst Alt