Dedim ben :ehe :D
NEXUS Üye BLooD_ReG' Alıntı: Bugünün çocuklarını dünün yöntemleriyle eğitirseniz yarınlarından çalarsınız –Emre Marley Genişletmek için tıkla ... Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebiliği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın sürece her şeyi yapabilirsiniz. - Arnold Schwarzenegger
BLooD_ReG' Alıntı: Bugünün çocuklarını dünün yöntemleriyle eğitirseniz yarınlarından çalarsınız –Emre Marley Genişletmek için tıkla ... Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebiliği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın sürece her şeyi yapabilirsiniz. - Arnold Schwarzenegger
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap The Shadow' Alıntı: Bende anilin suikastcisiyim Genişletmek için tıkla ... Ben anılın tost makinesiyim
The Shadow' Alıntı: Bende anilin suikastcisiyim Genişletmek için tıkla ... Ben anılın tost makinesiyim
UpOneTR Üye Anil1x' Alıntı: bilmem ona sor la ben yarin gidicem hesap verir bana Genişletmek için tıkla ... Ona ne sorucam olum sevgilisi sensin sen sahip çıkcan kıza buraya senin için giriyosa sen yokken başkasıyla lak lak yapmayacak
Anil1x' Alıntı: bilmem ona sor la ben yarin gidicem hesap verir bana Genişletmek için tıkla ... Ona ne sorucam olum sevgilisi sensin sen sahip çıkcan kıza buraya senin için giriyosa sen yokken başkasıyla lak lak yapmayacak
The Shadow Üye BLooD_ReG' Alıntı: Ben anılın tost makinesiyim Genişletmek için tıkla ... Ayni taraftayiz
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Atmayan ? Genişletmek için tıkla ... Koparırken videoya çek kendin olduğunu kanıtla atarım
Sukut-u Hayal' Alıntı: Atmayan ? Genişletmek için tıkla ... Koparırken videoya çek kendin olduğunu kanıtla atarım
The Shadow Üye .NeXuS.' Alıntı: Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebiliği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın sürece her şeyi yapabilirsiniz. - Arnold Schwarzenegger Genişletmek için tıkla ... En azindan daha laf yemedim
.NeXuS.' Alıntı: Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebiliği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın sürece her şeyi yapabilirsiniz. - Arnold Schwarzenegger Genişletmek için tıkla ... En azindan daha laf yemedim
Anil1x Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Ona ne sorucam olum sevgilisi sensin sen sahip çıkcan kıza buraya senin için giriyosa sen yokken başkasıyla lak lak yapmayacak Genişletmek için tıkla ... olum cesaret edemedim girmeye ya
Sukut-u Hayal' Alıntı: Ona ne sorucam olum sevgilisi sensin sen sahip çıkcan kıza buraya senin için giriyosa sen yokken başkasıyla lak lak yapmayacak Genişletmek için tıkla ... olum cesaret edemedim girmeye ya
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: Ben anılın tost makinesiyim Genişletmek için tıkla ... Tost yap sebastian karnım aç
BLooD_ReG' Alıntı: Ben anılın tost makinesiyim Genişletmek için tıkla ... Tost yap sebastian karnım aç
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap The Shadow' Alıntı: Ayni taraftayiz Genişletmek için tıkla ... Kardeşim
Enpatsu Shakugan Üye .NeXuS.' Alıntı: Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebiliği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın sürece her şeyi yapabilirsiniz. - Arnold Schwarzenegger Genişletmek için tıkla ... Arnold amca yaşlandı be
.NeXuS.' Alıntı: Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebiliği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın sürece her şeyi yapabilirsiniz. - Arnold Schwarzenegger Genişletmek için tıkla ... Arnold amca yaşlandı be
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Ebrunun bunca erkeğin içinde ne işi var sen yokken ? Genişletmek için tıkla ... Helal yuru beeeee koçummm
Sukut-u Hayal' Alıntı: Ebrunun bunca erkeğin içinde ne işi var sen yokken ? Genişletmek için tıkla ... Helal yuru beeeee koçummm
The Shadow Üye Anil1x' Alıntı: olum cesaret edemedim girmeye ya Genişletmek için tıkla ... Biz bombalardik cunku
UpOneTR Üye 0MG90' Alıntı: Koparırken videoya çek kendin olduğunu kanıtla atarım Genişletmek için tıkla ... 250 liraya saçımı bile kesmem cnm bb .s
0MG90' Alıntı: Koparırken videoya çek kendin olduğunu kanıtla atarım Genişletmek için tıkla ... 250 liraya saçımı bile kesmem cnm bb .s
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Sukut-u Hayal' Alıntı: Tost yap sebastian karnım aç Genişletmek için tıkla ... Sebestian öldü rıfkı abi var o yapsın mı
Sukut-u Hayal' Alıntı: Tost yap sebastian karnım aç Genişletmek için tıkla ... Sebestian öldü rıfkı abi var o yapsın mı
NEXUS Üye The Shadow' Alıntı: En azindan daha laf yemedim Genişletmek için tıkla ... İyi bir kafaya sahip olmak yetmez; mesele onu iyi kullanmaktır. - Rene Descartes
The Shadow' Alıntı: En azindan daha laf yemedim Genişletmek için tıkla ... İyi bir kafaya sahip olmak yetmez; mesele onu iyi kullanmaktır. - Rene Descartes
Enpatsu Shakugan Üye Anil1x' Alıntı: olum cesaret edemedim girmeye ya Genişletmek için tıkla ... Merak etme yanlış birşey olmadı
Anil1x' Alıntı: olum cesaret edemedim girmeye ya Genişletmek için tıkla ... Merak etme yanlış birşey olmadı