Geçen yine ben kolumu koparıyorum :D :zzz:
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Sana küfrediyorum. Genişletmek için tıkla ... Dünyada yeteneksiz insan yoktur. Sadece iyi eğitilmemiş ve iyi yönlendirilmemiş insanlar vardır. - Angle Peartri
Sukut-u Hayal' Alıntı: Sana küfrediyorum. Genişletmek için tıkla ... Dünyada yeteneksiz insan yoktur. Sadece iyi eğitilmemiş ve iyi yönlendirilmemiş insanlar vardır. - Angle Peartri
UpOneTR Üye BLooD_ReG' Alıntı: Geçen yine ben kolumu koparıyorum Genişletmek için tıkla ... Ulan olum ya Sen mesaj atma lan
BLooD_ReG' Alıntı: Geçen yine ben kolumu koparıyorum Genişletmek için tıkla ... Ulan olum ya Sen mesaj atma lan
0MG90 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: 1-0 bitti la ilk yarı Handikap verdim eğer gelmezse koparcam kolumu Genişletmek için tıkla ... Koparırsan Paypal hesabına 250 lira atarım
Sukut-u Hayal' Alıntı: 1-0 bitti la ilk yarı Handikap verdim eğer gelmezse koparcam kolumu Genişletmek için tıkla ... Koparırsan Paypal hesabına 250 lira atarım
Anil1x Üye The Shadow' Alıntı: Negzuzla cok kapistilar Genişletmek için tıkla ... himm yasir bi ss atmisti seni anila soylucem diyordu nexus hesap ver
The Shadow' Alıntı: Negzuzla cok kapistilar Genişletmek için tıkla ... himm yasir bi ss atmisti seni anila soylucem diyordu nexus hesap ver
UpOneTR Üye 0MG90' Alıntı: Koparırsan Paypal hesabına 250 lira atarım Genişletmek için tıkla ... Atmayan ?
NEXUS Üye Anil1x' Alıntı: himm yasir bi ss atmisti seni anila soylucem diyordu nexus hesap ver Genişletmek için tıkla ... ne hesabı
Anil1x' Alıntı: himm yasir bi ss atmisti seni anila soylucem diyordu nexus hesap ver Genişletmek için tıkla ... ne hesabı
The Shadow Üye Anil1x' Alıntı: himm yasir bi ss atmisti seni anila soylucem diyordu nexus hesap ver Genişletmek için tıkla ... Bende bi ss attim da nasil olsa unutuldu
Anil1x' Alıntı: himm yasir bi ss atmisti seni anila soylucem diyordu nexus hesap ver Genişletmek için tıkla ... Bende bi ss attim da nasil olsa unutuldu
UpOneTR Üye Anil1x' Alıntı: himm yasir bi ss atmisti seni anila soylucem diyordu nexus hesap ver Genişletmek için tıkla ... Olay ne ? Ben neksuzun avukatıyım
Anil1x' Alıntı: himm yasir bi ss atmisti seni anila soylucem diyordu nexus hesap ver Genişletmek için tıkla ... Olay ne ? Ben neksuzun avukatıyım
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap .NeXuS.' Alıntı: Dünyada yeteneksiz insan yoktur. Sadece iyi eğitilmemiş ve iyi yönlendirilmemiş insanlar vardır. - Angle Peartri Genişletmek için tıkla ... Bugünün çocuklarını dünün yöntemleriyle eğitirseniz yarınlarından çalarsınız –Emre Marley
.NeXuS.' Alıntı: Dünyada yeteneksiz insan yoktur. Sadece iyi eğitilmemiş ve iyi yönlendirilmemiş insanlar vardır. - Angle Peartri Genişletmek için tıkla ... Bugünün çocuklarını dünün yöntemleriyle eğitirseniz yarınlarından çalarsınız –Emre Marley
Anil1x Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Olay ne ? Ben neksuzun avukatıyım Genişletmek için tıkla ... ebruya bisiler demis askintilik etmis
Sukut-u Hayal' Alıntı: Olay ne ? Ben neksuzun avukatıyım Genişletmek için tıkla ... ebruya bisiler demis askintilik etmis
The Shadow Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Olay ne ? Ben neksuzun avukatıyım Genişletmek için tıkla ... Bende anilin suikastcisiyim
Sukut-u Hayal' Alıntı: Olay ne ? Ben neksuzun avukatıyım Genişletmek için tıkla ... Bende anilin suikastcisiyim
UpOneTR Üye Anil1x' Alıntı: ebruya bisiler demis askintilik etmis Genişletmek için tıkla ... Ebrunun bunca erkeğin içinde ne işi var sen yokken ?
Anil1x' Alıntı: ebruya bisiler demis askintilik etmis Genişletmek için tıkla ... Ebrunun bunca erkeğin içinde ne işi var sen yokken ?
The Shadow Üye .NeXuS.' Alıntı: yok ben en iyisi nickimi değiştireyim Genişletmek için tıkla ... Dedim ben
Anil1x Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Ebrunun bunca erkeğin içinde ne işi var sen yokken ? Genişletmek için tıkla ... bilmem ona sor la ben yarin gidicem hesap verir bana
Sukut-u Hayal' Alıntı: Ebrunun bunca erkeğin içinde ne işi var sen yokken ? Genişletmek için tıkla ... bilmem ona sor la ben yarin gidicem hesap verir bana
UpOneTR Üye .NeXuS.' Alıntı: yok ben en iyisi nickimi değiştireyim Genişletmek için tıkla ... Moto G yap
The Shadow Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Ebrunun bunca erkeğin içinde ne işi var sen yokken ? Genişletmek için tıkla ... War baslicak tarafin belli sanirim
Sukut-u Hayal' Alıntı: Ebrunun bunca erkeğin içinde ne işi var sen yokken ? Genişletmek için tıkla ... War baslicak tarafin belli sanirim