Enpatsu Shakugan
Üye
Ha tmmÜye oluş yıldönümüm
Ha tmmÜye oluş yıldönümüm
Evetablasi oturuyorduburda kadikoyde cok iyi arkadasti gelmeyince bende caldim hesabini aradim bende dedim hesap tmm dedi gorusuruz dedim ama numarayi degistirmis ben arayamadim bu bahsettiniz Anild degilmi ?
tmm hesabi bana o acti zaten ama artik sevmiyorim kndisini kufur edesim var
Nedentmm hesabi bana o acti zaten ama artik sevmiyorim kndisini kufur edesim var
Sen diğer hesabını açtırmak içinhiç uğraştın mı?Ha tmm
Neden?tmm hesabi bana o acti zaten ama artik sevmiyorim kndisini kufur edesim var

Evet 2 üyelik açtım olmadı inanmadilar olmayınca olmuyoSen diğer hesabını açtırmak içinhiç uğraştın mı?
Neden?![]()
hic ugramiyor ugrasada haberim olmuyor vs vsSen diğer hesabını açtırmak içinhiç uğraştın mı?
Neden?![]()
Reşwana söyledin mi?Evet 2 üyelik açtım olmadı inanmadilar olmayınca olmuyo
Ulaşabilir misin ona kaç gün banned öğrenmek lazımhic ugramiyor ugrasada haberim olmuyor vs vs
HayırReşwana söyledin mi?
telefon nosu lazimUlaşabilir misin ona kaç gün banned öğrenmek lazım
Hayır
Sende haklısın.hic ugramiyor ugrasada haberim olmuyor vs vs
Söylemelisin. En iyi anlaştığım admin o. Büyük ihtimalle seni anlayacaktır.Ulaşabilir misin ona kaç gün banned öğrenmek lazım
Hayır
Bende var. Ama telefonum bende değil.telefon nosu lazim
2 ay geçti üstünden bu saatten sonra olmaz artıkSende haklısın.
Söylemelisin. En iyi anlaştığım admin o. Büyük ihtimalle seni anlayacaktır.
Bence ilk ona söyleyecektin. Neyse giden gelmiyor. Yola devam.2 ay geçti üstünden bu saatten sonra olmaz artık
Bu hesapda daha çok beğeni var boşver hem burda daha popiyim yakında yarbay oluyorum eski hesabı aratmazBence ilk ona söyleyecektin. Neyse giden gelmiyor. Yola devam.

Hayırlısı. Bende yakında tuğgeneral oluyorum.Bu hesapda daha çok beğeni var boşver hem burda daha popiyim yakında yarbay oluyorum eski hesabı aratmaz![]()
Noldu? Katıl muhabbete.
Çok yakınmışHayırlısı. Bende yakında tuğgeneral oluyorum.![]()
Sende yokmu facesiSimdi tammi yedi yarimmi yedi ogrenelim madem faceden sorsana