Sifreli dilki
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Sen daha önce hiç ban yedin mi Genişletmek için tıkla ... Hayır ama uyarı puanı almışt8m. Aslında banlayabilirlerdi. Ama uyarmayı tercih ettiler. Dedim ya adminlerle aram iyidir. Hazzitadinda' Alıntı: Sifreli dilki Genişletmek için tıkla ... Açıklamalı yazın.
The Nightmare' Alıntı: Sen daha önce hiç ban yedin mi Genişletmek için tıkla ... Hayır ama uyarı puanı almışt8m. Aslında banlayabilirlerdi. Ama uyarmayı tercih ettiler. Dedim ya adminlerle aram iyidir. Hazzitadinda' Alıntı: Sifreli dilki Genişletmek için tıkla ... Açıklamalı yazın.
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Hayır ama uyarı puanı almışt8m. Aslında banlayabilirlerdi. Ama uyarmayı tercih ettiler. Dedim ya adminlerle aram iyidir. Genişletmek için tıkla ... Benim hiç adminlerle muhabbet etmedim
mürteza16' Alıntı: Hayır ama uyarı puanı almışt8m. Aslında banlayabilirlerdi. Ama uyarmayı tercih ettiler. Dedim ya adminlerle aram iyidir. Genişletmek için tıkla ... Benim hiç adminlerle muhabbet etmedim
EBRU34 Üye mürteza16' Alıntı: Hayır ama uyarı puanı almışt8m. Aslında banlayabilirlerdi. Ama uyarmayı tercih ettiler. Dedim ya adminlerle aram iyidir. Açıklamalı yazın. Genişletmek için tıkla ... tmm
mürteza16' Alıntı: Hayır ama uyarı puanı almışt8m. Aslında banlayabilirlerdi. Ama uyarmayı tercih ettiler. Dedim ya adminlerle aram iyidir. Açıklamalı yazın. Genişletmek için tıkla ... tmm
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Benim hiç adminlerle muhabbet etmedim Genişletmek için tıkla ... Mesaj atmadığım sadece iki tane admin var. Diğerleriyle mutlaka muhabbetim var.
The Nightmare' Alıntı: Benim hiç adminlerle muhabbet etmedim Genişletmek için tıkla ... Mesaj atmadığım sadece iki tane admin var. Diğerleriyle mutlaka muhabbetim var.
Enpatsu Shakugan Üye Hazzitadinda' Alıntı: Ben ali anil eskiden tanirdim yas 19 kadikoy istanbul sis Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Temmuzun 29'una kadar tuğgeneral olabilir miyim? Günde 100-150 mesaj yazıyorum. Genişletmek için tıkla ... Belki neden 29u
Hazzitadinda' Alıntı: Ben ali anil eskiden tanirdim yas 19 kadikoy istanbul sis Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Temmuzun 29'una kadar tuğgeneral olabilir miyim? Günde 100-150 mesaj yazıyorum. Genişletmek için tıkla ... Belki neden 29u
mürteza16 Üye Hazzitadinda' Alıntı: Ben ali anil eskiden tanirdim yas 19 kadikoy istanbul sis Genişletmek için tıkla ... Tanıştığımıza memnun oldum.
Hazzitadinda' Alıntı: Ben ali anil eskiden tanirdim yas 19 kadikoy istanbul sis Genişletmek için tıkla ... Tanıştığımıza memnun oldum.
Enpatsu Shakugan Üye Hazzitadinda' Alıntı: Rutbe ise yariyormu Genişletmek için tıkla ... Yok sadece görüntü başka birşey değil
Hazzitadinda' Alıntı: Rutbe ise yariyormu Genişletmek için tıkla ... Yok sadece görüntü başka birşey değil
İhtiyar007 Üye Hazzitadinda' Alıntı: Ben ali anil eskiden tanirdim yas 19 kadikoy istanbul sis Genişletmek için tıkla ... Arkadaşın mı?
Hazzitadinda' Alıntı: Ben ali anil eskiden tanirdim yas 19 kadikoy istanbul sis Genişletmek için tıkla ... Arkadaşın mı?
EBRU34 Üye İhtiyar007' Alıntı: Arkadaşın mı? Genişletmek için tıkla ... ablasi oturuyorduburda kadikoyde cok iyi arkadasti gelmeyince bende caldim hesabini aradim bende dedim hesap tmm dedi gorusuruz dedim ama numarayi degistirmis ben arayamadim bu bahsettiniz Anild degilmi ?
İhtiyar007' Alıntı: Arkadaşın mı? Genişletmek için tıkla ... ablasi oturuyorduburda kadikoyde cok iyi arkadasti gelmeyince bende caldim hesabini aradim bende dedim hesap tmm dedi gorusuruz dedim ama numarayi degistirmis ben arayamadim bu bahsettiniz Anild degilmi ?