Yusuf0111_Oğuzhan Üye muhammed4949' Alıntı: 8.sınıf mısın ? Teok yüzünden yeğenlerim okula gitmicek Genişletmek için tıkla ... Of course
muhammed4949' Alıntı: 8.sınıf mısın ? Teok yüzünden yeğenlerim okula gitmicek Genişletmek için tıkla ... Of course
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Ya muhammed4949' Alıntı: 8.sınıf mısın ? Teok yüzünden yeğenlerim okula gitmicek Genişletmek için tıkla ... Yani
Ya muhammed4949' Alıntı: 8.sınıf mısın ? Teok yüzünden yeğenlerim okula gitmicek Genişletmek için tıkla ... Yani
kfahaa Üye yusuf0111' Alıntı: Buzlukta bayatlayanida gorduk Genişletmek için tıkla ... senin buzluk bozuk muhammed4949' Alıntı: 8.sınıf mısın ? Teok yüzünden yeğenlerim okula gitmicek Genişletmek için tıkla ... derken ?
yusuf0111' Alıntı: Buzlukta bayatlayanida gorduk Genişletmek için tıkla ... senin buzluk bozuk muhammed4949' Alıntı: 8.sınıf mısın ? Teok yüzünden yeğenlerim okula gitmicek Genişletmek için tıkla ... derken ?
Yusuf0111_Oğuzhan Üye kfahaa' Alıntı: senin buzluk bozuk Genişletmek için tıkla ... Bende şikayetçiyim hemen değiştiriyim
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap yusuf0111' Alıntı: Ya Yani Genişletmek için tıkla ... isyan çıkarın mebe
kfahaa Üye yusuf0111' Alıntı: Bende şikayetçiyim hemen değiştiriyim Genişletmek için tıkla ... buyur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yusuf0111' Alıntı: Bende şikayetçiyim hemen değiştiriyim Genişletmek için tıkla ... buyur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Symbiana bu yasta cok emek verdim ama öldüğünü öğrendikten sonra kfahaa' Alıntı: buyur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Samsungun gördüm geçen gün 6000tl idi
Symbiana bu yasta cok emek verdim ama öldüğünü öğrendikten sonra kfahaa' Alıntı: buyur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Samsungun gördüm geçen gün 6000tl idi
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: senin buzluk bozuk derken ? Genişletmek için tıkla ... soru işaretinin kullanıldığı yerlerden biri de soru anlamlı cümlelere gelmesidir
kfahaa' Alıntı: senin buzluk bozuk derken ? Genişletmek için tıkla ... soru işaretinin kullanıldığı yerlerden biri de soru anlamlı cümlelere gelmesidir
Burak Altun Üye yusuf0111' Alıntı: Symbiana bu yasta cok emek verdim ama öldüğünü öğrendikten sonra Samsungun gördüm geçen gün 6000tl idi Genişletmek için tıkla ... Platonik aşkmış sizinki
yusuf0111' Alıntı: Symbiana bu yasta cok emek verdim ama öldüğünü öğrendikten sonra Samsungun gördüm geçen gün 6000tl idi Genişletmek için tıkla ... Platonik aşkmış sizinki
İhtiyar007 Üye yusuf0111' Alıntı: Symbiana bu yasta cok emek verdim ama öldüğünü öğrendikten sonra Samsungun gördüm geçen gün 6000tl idi Genişletmek için tıkla ... Ne emek verdin?
yusuf0111' Alıntı: Symbiana bu yasta cok emek verdim ama öldüğünü öğrendikten sonra Samsungun gördüm geçen gün 6000tl idi Genişletmek için tıkla ... Ne emek verdin?
Yusuf0111_Oğuzhan Üye muhammed4949' Alıntı: isyan çıkarın mebe Genişletmek için tıkla ... Elimde olsa c4 yerlestiricem Burak Altun' Alıntı: Platonik aşkmış sizinki Genişletmek için tıkla ... Vallaha ya
muhammed4949' Alıntı: isyan çıkarın mebe Genişletmek için tıkla ... Elimde olsa c4 yerlestiricem Burak Altun' Alıntı: Platonik aşkmış sizinki Genişletmek için tıkla ... Vallaha ya
kfahaa Üye muhammed4949' Alıntı: soru işaretinin kullanıldığı yerlerden biri de soru anlamlı cümlelere gelmesidir Genişletmek için tıkla ... tamam soru sordum sana zatrn yiğenlerin okula gitmicek demişsin ya öyle derken neyi kastettin diye ?
muhammed4949' Alıntı: soru işaretinin kullanıldığı yerlerden biri de soru anlamlı cümlelere gelmesidir Genişletmek için tıkla ... tamam soru sordum sana zatrn yiğenlerin okula gitmicek demişsin ya öyle derken neyi kastettin diye ?
Burak Altun Üye Zamanında biz de çok emek verdik Symbian'a bizden geçti daha doğrusu artık Symbian'dan geçti.
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Y İhtiyar007' Alıntı: Ne emek verdin? Genişletmek için tıkla ... Yazmadigim dosya kalmadi 7 oyuna turce yama yaptım symbianli telefona android uygulaması yulkleneye calustim
Y İhtiyar007' Alıntı: Ne emek verdin? Genişletmek için tıkla ... Yazmadigim dosya kalmadi 7 oyuna turce yama yaptım symbianli telefona android uygulaması yulkleneye calustim
kfahaa Üye Burak Altun' Alıntı: Zamanında biz de çok emek verdik Symbian'a bizden geçti daha doğrusu artık Symbian'dan geçti. Genişletmek için tıkla ... Burak tan özlü sözler
Burak Altun' Alıntı: Zamanında biz de çok emek verdik Symbian'a bizden geçti daha doğrusu artık Symbian'dan geçti. Genişletmek için tıkla ... Burak tan özlü sözler
Yusuf0111_Oğuzhan Üye kfahaa' Alıntı: Burak tan özlü sözler Genişletmek için tıkla ... Burak Altun' Alıntı: Symbian artık nostaljidir. Belki geliştirilseydi android gibi olurdu ama yalan oldu. Genişletmek için tıkla ... Katilmiyorum diyemem
kfahaa' Alıntı: Burak tan özlü sözler Genişletmek için tıkla ... Burak Altun' Alıntı: Symbian artık nostaljidir. Belki geliştirilseydi android gibi olurdu ama yalan oldu. Genişletmek için tıkla ... Katilmiyorum diyemem