:tşk: abi limon olsaydı keşke :) :kop: yok...
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Muhammed nasılsın kardeşim? Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sağolasın siz nasıldınız
OttomaN TigeR' Alıntı: Muhammed nasılsın kardeşim? Genişletmek için tıkla ... iyiyim abi sağolasın siz nasıldınız
OttomaN TigeR Üye kfahaa' Alıntı: konularım yaşayacakmı doktor bey Genişletmek için tıkla ... O işe Admin bakıyor.
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Hoş geldin abi. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Kadir, sen nasılsın kardeşim. 1dk. şu şikayetlere bakıp hemen döneceğim.
İhtiyar007' Alıntı: Hoş geldin abi. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Kadir, sen nasılsın kardeşim. 1dk. şu şikayetlere bakıp hemen döneceğim.
kfahaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: O işe Admin bakıyor. Genişletmek için tıkla ... admin Ozan izin verdi zaten izini geç memnun oluruz yazdı adam
OttomaN TigeR' Alıntı: O işe Admin bakıyor. Genişletmek için tıkla ... admin Ozan izin verdi zaten izini geç memnun oluruz yazdı adam
OttomaN TigeR Üye muhammed4949' Alıntı: iyiyim abi sağolasın siz nasıldınız Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim kardeşim.
muhammed4949' Alıntı: iyiyim abi sağolasın siz nasıldınız Genişletmek için tıkla ... Çok şükür iyiyim kardeşim.
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: @İhtiyar007 cevap veremediysekte mesajını beğendik ya! Genişletmek için tıkla ... Bildirim yoğunluğundan göremedim abi OttomaN TigeR' Alıntı: Akıyor... Genişletmek için tıkla ... dıt dıt dırı dıı dıt dırı dı dıt dıt dırı dı dı
OttomaN TigeR' Alıntı: @İhtiyar007 cevap veremediysekte mesajını beğendik ya! Genişletmek için tıkla ... Bildirim yoğunluğundan göremedim abi OttomaN TigeR' Alıntı: Akıyor... Genişletmek için tıkla ... dıt dıt dırı dıı dıt dırı dı dıt dıt dırı dı dı
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür iyiyim kardeşim. Genişletmek için tıkla ... abi siz Ahmed abiyle tertib miydiniz
OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür iyiyim kardeşim. Genişletmek için tıkla ... abi siz Ahmed abiyle tertib miydiniz
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Bildirim yoğunluğundan göremedim abi dıt dıt dırı dıı dıt dırı dı dıt dıt dırı dı dı Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007' Alıntı: Bildirim yoğunluğundan göremedim abi dıt dıt dırı dıı dıt dırı dı dıt dıt dırı dı dı Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim Kadir, sen nasılsın kardeşim. 1dk. şu şikayetlere bakıp hemen döneceğim. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi ben de iyiyim
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim Kadir, sen nasılsın kardeşim. 1dk. şu şikayetlere bakıp hemen döneceğim. Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi ben de iyiyim
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Bildirim yoğunluğundan göremedim abi dıt dıt dırı dıı dıt dırı dı dıt dıt dırı dı dı Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007' Alıntı: Bildirim yoğunluğundan göremedim abi dıt dıt dırı dıı dıt dırı dı dıt dıt dırı dı dı Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR Üye muhammed4949' Alıntı: abi siz Ahmed abiyle tertib miydiniz Genişletmek için tıkla ... Yok ya diyaloğumuz öyle başladı.
muhammed4949' Alıntı: abi siz Ahmed abiyle tertib miydiniz Genişletmek için tıkla ... Yok ya diyaloğumuz öyle başladı.
kfahaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... admin Ozan izin verdi zaten izini geç memnun oluruz yazdı adam demin yazdım görmediniz galiba
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... admin Ozan izin verdi zaten izini geç memnun oluruz yazdı adam demin yazdım görmediniz galiba
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür abi ben de iyiyim Genişletmek için tıkla ... daim olsun kardeşim.
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Neden bir gazoz smileyimiz yok? Genişletmek için tıkla ... ilaçlı gazoz verirler diye
İhtiyar007' Alıntı: Neden bir gazoz smileyimiz yok? Genişletmek için tıkla ... ilaçlı gazoz verirler diye