Ama gülüyon:D ağlatacaksın dedim ağlattın demedim :)
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... muhammed4949' Alıntı: of muhabbet bitti mi Genişletmek için tıkla ... Şarja tak müdür
0MG90' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... muhammed4949' Alıntı: of muhabbet bitti mi Genişletmek için tıkla ... Şarja tak müdür
0MG90 Üye muhammed4949' Alıntı: of muhabbet bitti mi Genişletmek için tıkla ... Bitti yavaştan galiba
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Şarja tak müdür Genişletmek için tıkla ... şarj cihazı bozuk bilgisayarla yapıyodum kaç gündür bilgisayarı açmam mümkün değil
İhtiyar007' Alıntı: Şarja tak müdür Genişletmek için tıkla ... şarj cihazı bozuk bilgisayarla yapıyodum kaç gündür bilgisayarı açmam mümkün değil
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: en yakın zamanda ülke başkentleri konularım ile geri dönücem Genişletmek için tıkla ... @-qarapapaq- muhammed4949' Alıntı: şarj cihazı bozuk bilgisayarla yapıyodum kaç gündür bilgisayarı açmam mümkün değil Genişletmek için tıkla ... Her işin bir yolu vardır bulursun sen 0MG90' Alıntı: Off ben sabah erken kalkacaktım unuttum deneme var. Kaçtım ben iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Allaha emanet olasın.
kfahaa' Alıntı: en yakın zamanda ülke başkentleri konularım ile geri dönücem Genişletmek için tıkla ... @-qarapapaq- muhammed4949' Alıntı: şarj cihazı bozuk bilgisayarla yapıyodum kaç gündür bilgisayarı açmam mümkün değil Genişletmek için tıkla ... Her işin bir yolu vardır bulursun sen 0MG90' Alıntı: Off ben sabah erken kalkacaktım unuttum deneme var. Kaçtım ben iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Allaha emanet olasın.
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: @-qarapapaq- Her işin bir yolu vardır bulursun sen Allaha emanet olasın. Genişletmek için tıkla ... çok uykum var ve hiç uğraşamam
İhtiyar007' Alıntı: @-qarapapaq- Her işin bir yolu vardır bulursun sen Allaha emanet olasın. Genişletmek için tıkla ... çok uykum var ve hiç uğraşamam
kfahaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ahan da geldim. Buyurun çaylar benden. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Ahan da geldim. Buyurun çaylar benden. Genişletmek için tıkla ... abi limon olsaydı keşke
OttomaN TigeR' Alıntı: Ahan da geldim. Buyurun çaylar benden. Genişletmek için tıkla ... abi limon olsaydı keşke
kfahaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ahan da geldim. Buyurun çaylar benden. Genişletmek için tıkla ... konularım yaşayacakmı doktor bey
OttomaN TigeR' Alıntı: Ahan da geldim. Buyurun çaylar benden. Genişletmek için tıkla ... konularım yaşayacakmı doktor bey
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ahan da geldim. Buyurun çaylar benden. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin abi. Nasılsın?
OttomaN TigeR' Alıntı: Ahan da geldim. Buyurun çaylar benden. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin abi. Nasılsın?