Konuyu Anlamadım Fakat İhtiyar Kesin Haklıdır :yuru Nede olsa o bizim dedemiz :)
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Onur Yurdakul' Alıntı: Konuyu Anlamadım Fakat İhtiyar Kesin Haklıdır Genişletmek için tıkla ... Nede olsa o bizim dedemiz
Onur Yurdakul' Alıntı: Konuyu Anlamadım Fakat İhtiyar Kesin Haklıdır Genişletmek için tıkla ... Nede olsa o bizim dedemiz
İhtiyar007 Üye Onur Yurdakul' Alıntı: Ben Varken Daha Çok Kafana Vurursun Genişletmek için tıkla ... Sopayı hak ettin.
Onur Yurdakul' Alıntı: Ben Varken Daha Çok Kafana Vurursun Genişletmek için tıkla ... Sopayı hak ettin.
EBRU34 Üye İhtiyar007' Alıntı: Sopayı hak ettin. Genişletmek için tıkla ... eski nickini neden kullanmiosun odaha guzeldi
İhtiyar007' Alıntı: Sopayı hak ettin. Genişletmek için tıkla ... eski nickini neden kullanmiosun odaha guzeldi
beytullah6767 Üye Onur Yurdakul' Alıntı: Konuyu Anlamadım Fakat İhtiyar Kesin Haklıdır Genişletmek için tıkla ...
beytullah6767 Üye İhtiyar007' Alıntı: Hani haklıydım. Genişletmek için tıkla ... herzaman söylediğim gibi 1-Dedeler herzaman haklıdır. 2-Dedelerin haksız olduğu yerde 1. kural geçerlidir
İhtiyar007' Alıntı: Hani haklıydım. Genişletmek için tıkla ... herzaman söylediğim gibi 1-Dedeler herzaman haklıdır. 2-Dedelerin haksız olduğu yerde 1. kural geçerlidir
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Hani haklıydım. Genişletmek için tıkla ... Fail Senin eski nick ney ?
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: herzaman söylediğim gibi 1-Dedeler herzaman haklıdır. 2-Dedelerin haksız olduğu yerde 1. kural geçerlidir Genişletmek için tıkla ... ben yazacaktım
beytullah6767' Alıntı: herzaman söylediğim gibi 1-Dedeler herzaman haklıdır. 2-Dedelerin haksız olduğu yerde 1. kural geçerlidir Genişletmek için tıkla ... ben yazacaktım
OnurYurdakul Üye Siycey' Alıntı: Fail Senin eski nick ney ? Genişletmek için tıkla ... SüperDede Felandır Heral
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Onur Yurdakul' Alıntı: SüperDede Felandır Heral Genişletmek için tıkla ... MegaDede
İhtiyar007 Üye beytullah6767' Alıntı: herzaman söylediğim gibi 1-Dedeler herzaman haklıdır. 2-Dedelerin haksız olduğu yerde 1. kural geçerlidir Genişletmek için tıkla ... 1 porsiyon ister misin? İstersin istersin. Siycey' Alıntı: Fail Senin eski nick ney ? Genişletmek için tıkla ... Symbian Pro
beytullah6767' Alıntı: herzaman söylediğim gibi 1-Dedeler herzaman haklıdır. 2-Dedelerin haksız olduğu yerde 1. kural geçerlidir Genişletmek için tıkla ... 1 porsiyon ister misin? İstersin istersin. Siycey' Alıntı: Fail Senin eski nick ney ? Genişletmek için tıkla ... Symbian Pro
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Onur Yurdakul' Alıntı: SüperDede Felandır Heral Genişletmek için tıkla ... MegaDede
OnurYurdakul Üye İhtiyar007' Alıntı: 1 porsiyon ister misin? İstersin istersin. Symbian Pro Genişletmek için tıkla ... Allah Ayakları Boş Vermemiş İhtiyar
İhtiyar007' Alıntı: 1 porsiyon ister misin? İstersin istersin. Symbian Pro Genişletmek için tıkla ... Allah Ayakları Boş Vermemiş İhtiyar
İhtiyar007 Üye Hazzitadinda' Alıntı: eski nickini neden kullanmiosun odaha guzeldi Genişletmek için tıkla ... Neresi güzel anca başıma bela
Hazzitadinda' Alıntı: eski nickini neden kullanmiosun odaha guzeldi Genişletmek için tıkla ... Neresi güzel anca başıma bela
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: 1 porsiyon ister misin? İstersin istersin. Symbian Pro Genişletmek için tıkla ... Symbiancımıyız vayyy
İhtiyar007' Alıntı: 1 porsiyon ister misin? İstersin istersin. Symbian Pro Genişletmek için tıkla ... Symbiancımıyız vayyy
EBRU34 Üye İhtiyar007' Alıntı: Neresi güzel anca başıma bela Genişletmek için tıkla ... eet ordan kactin ama seni birakmadilarki
İhtiyar007' Alıntı: Neresi güzel anca başıma bela Genişletmek için tıkla ... eet ordan kactin ama seni birakmadilarki