İyi geceler. Hoş geldin yeni gördüm :)
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin yeni gördüm
Invoke Üye İhtiyar007' Alıntı: Dün de yazdım cevap alamadım. Genişletmek için tıkla ... Çıkmışımdır, görmemişimdir.
İhtiyar007' Alıntı: Dün de yazdım cevap alamadım. Genişletmek için tıkla ... Çıkmışımdır, görmemişimdir.
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Planları daha önce yapmıştır Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Çıkmışımdır, görmemişimdir. Genişletmek için tıkla ... Sonra geri geldin ama Hazzitadinda' Alıntı: qarapapaq beni tanımadigin icinmi alintilama lüzmu görmedim Genişletmek için tıkla ... Yok artık daha neler.
-qarapapaq-' Alıntı: Çıkmışımdır, görmemişimdir. Genişletmek için tıkla ... Sonra geri geldin ama Hazzitadinda' Alıntı: qarapapaq beni tanımadigin icinmi alintilama lüzmu görmedim Genişletmek için tıkla ... Yok artık daha neler.
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Hazzitadinda' Alıntı: qarapapaq beni tanımadigin icinmi alintilama lüzmu görmedim Genişletmek için tıkla ... benide fazla tanımıyor ondan değildir o
Hazzitadinda' Alıntı: qarapapaq beni tanımadigin icinmi alintilama lüzmu görmedim Genişletmek için tıkla ... benide fazla tanımıyor ondan değildir o
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Onur Yurdakul' Alıntı: Gene Geldik İyi Geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada iyi geceler
İhtiyar007 Üye Onur Yurdakul' Alıntı: Gene Geldik İyi Geceler Genişletmek için tıkla ... Hazzitadinda' Alıntı: neyse uzatmiyom Genişletmek için tıkla ... Uzatılacak birşey yok zaten.
Onur Yurdakul' Alıntı: Gene Geldik İyi Geceler Genişletmek için tıkla ... Hazzitadinda' Alıntı: neyse uzatmiyom Genişletmek için tıkla ... Uzatılacak birşey yok zaten.
Invoke Üye Hazzitadinda' Alıntı: qarapapaq beni tanımadigin icinmi alintilama lüzmu görmedim Genişletmek için tıkla ... Aynen, yok artık daha neler. Sana yazdığım belliydi zaten, ondan. Adam adımı doğru yazmış, çok hoşuma gitti.
Hazzitadinda' Alıntı: qarapapaq beni tanımadigin icinmi alintilama lüzmu görmedim Genişletmek için tıkla ... Aynen, yok artık daha neler. Sana yazdığım belliydi zaten, ondan. Adam adımı doğru yazmış, çok hoşuma gitti.
EBRU34 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aynen, yok artık daha neler. Sana yazdığım belliydi zaten, ondan. Genişletmek için tıkla ... ben böyle ufak seylere takintim kusura bakma
-qarapapaq-' Alıntı: Aynen, yok artık daha neler. Sana yazdığım belliydi zaten, ondan. Genişletmek için tıkla ... ben böyle ufak seylere takintim kusura bakma
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aynen, yok artık daha neler. Sana yazdığım belliydi zaten, ondan. Adam adımı doğru yazmış, çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla ... Mesajımı alıntılamadın
-qarapapaq-' Alıntı: Aynen, yok artık daha neler. Sana yazdığım belliydi zaten, ondan. Adam adımı doğru yazmış, çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla ... Mesajımı alıntılamadın
İhtiyar007 Üye Onur Yurdakul' Alıntı: Konuyu Anlamadım Fakat İhtiyar Kesin Haklıdır Genişletmek için tıkla ...