iyi idare eder Bende Bursadayım
İhtiyar007 Üye Selamun aleyküm muhammed4949' Alıntı: Selamün Aleyküm ben kaçtım Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam yatmaya gittim
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap yakupb03' Alıntı: gül gül triplerdyim :-) Selaminaleyküm Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye BaykusReis' Alıntı: bayadır girmiyordum konu dışı bölümüne özlemişim aktif değildim işler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... İşler aynı. Sizin işler nasıl?
BaykusReis' Alıntı: bayadır girmiyordum konu dışı bölümüne özlemişim aktif değildim işler nasıl ? Genişletmek için tıkla ... İşler aynı. Sizin işler nasıl?
Fahrettin.Onay Üye -qarapapaq-' Alıntı: İşler aynı. Sizin işler nasıl? Genişletmek için tıkla ... Benim işlerde aynı ya nolsun sürünüyoruz kardeşim
-qarapapaq-' Alıntı: İşler aynı. Sizin işler nasıl? Genişletmek için tıkla ... Benim işlerde aynı ya nolsun sürünüyoruz kardeşim
İhtiyar007 Üye BaykusReis' Alıntı: herkese iy igeceler beyler ve bayanlarr ^_^ Genişletmek için tıkla ... İyi geceler yakupb03' Alıntı: gül gül triplerdyim :-) Selaminaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
BaykusReis' Alıntı: herkese iy igeceler beyler ve bayanlarr ^_^ Genişletmek için tıkla ... İyi geceler yakupb03' Alıntı: gül gül triplerdyim :-) Selaminaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Invoke Üye BaykusReis' Alıntı: Benim işlerde aynı ya nolsun sürünüyoruz kardeşim Genişletmek için tıkla ... Niye sürünüyonuz?
BaykusReis' Alıntı: Benim işlerde aynı ya nolsun sürünüyoruz kardeşim Genişletmek için tıkla ... Niye sürünüyonuz?