yok okadarda degil Kaça gidiyon?
mürteza16 Üye AnıL-D' Alıntı: Üniversiteye hazirlaniyom Genişletmek için tıkla ... Ne düşünüyorsun? (Tıp, hukuk vs.)
AnıL-D' Alıntı: Üniversiteye hazirlaniyom Genişletmek için tıkla ... Ne düşünüyorsun? (Tıp, hukuk vs.)
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap mürteza16' Alıntı: Aleykum Selam. Genişletmek için tıkla ... yatmaya gidiyorum kimse yokmuş
Anil-D Üye muhammed4949' Alıntı: yatmaya gidiyorum kimse yokmuş Genişletmek için tıkla ... aleykum selam biz variz
muhammed4949' Alıntı: yatmaya gidiyorum kimse yokmuş Genişletmek için tıkla ... aleykum selam biz variz
Anil-D Üye mürteza16' Alıntı: Güzelmiş. Genişletmek için tıkla ... tabi bunlar lafta olmaz çalışmak gerekiyor bakalim yapabildigim kadar
mürteza16' Alıntı: Güzelmiş. Genişletmek için tıkla ... tabi bunlar lafta olmaz çalışmak gerekiyor bakalim yapabildigim kadar
mürteza16 Üye AnıL-D' Alıntı: tabi bunlar lafta olmaz çalışmak gerekiyor bakalim yapabildigim kadar Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım. Sınav ne zaman?
AnıL-D' Alıntı: tabi bunlar lafta olmaz çalışmak gerekiyor bakalim yapabildigim kadar Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım. Sınav ne zaman?
mürteza16 Üye AnıL-D' Alıntı: evet sikinti yok Genişletmek için tıkla ... Hacı sen İstanbulda mı yaşıyon?
Anil-D Üye mürteza16' Alıntı: Hacı sen İstanbulda mı yaşıyon? Genişletmek için tıkla ... kocaeli nolduki