Olum kakalicam dedin ya :D
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben de başka çekecek aygıt yok. Fotoğraf makinesi var da pil yok. Yoksa atardım ben de cihazın halini. Genişletmek için tıkla ... Benim cihazın 50 tl masrafı var, cerceveyi de dert etmiyorum
-qarapapaq-' Alıntı: Ben de başka çekecek aygıt yok. Fotoğraf makinesi var da pil yok. Yoksa atardım ben de cihazın halini. Genişletmek için tıkla ... Benim cihazın 50 tl masrafı var, cerceveyi de dert etmiyorum
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Olum kakalicam dedin ya Genişletmek için tıkla ... Kardeşime vericem dedim
Anil-D Üye .caner.' Alıntı: Discovery elite yani E7 Genişletmek için tıkla ... Herkezi elite sardi al bakalim
.caner. Üye EroL' Alıntı: Ayın üyesi yarışını izliyom abi Genişletmek için tıkla ... Sen de hoşgeldin Biraz kabaca oldu
EroL' Alıntı: Ayın üyesi yarışını izliyom abi Genişletmek için tıkla ... Sen de hoşgeldin Biraz kabaca oldu
Invoke Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hoşgeldin abi Genişletmek için tıkla ... Nextman' Alıntı: Hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... Neler yapıyorum öyle
-qarapapaq-' Alıntı: Hoşgeldin abi Genişletmek için tıkla ... Nextman' Alıntı: Hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... Neler yapıyorum öyle
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hadi ben çıktım, tekrar hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
-qarapapaq-' Alıntı: Hadi ben çıktım, tekrar hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: 2014 Ocak Ayı Ayın Üyesi Konusu çok canlı olmadı mı? Genişletmek için tıkla ... Ben olmadığım kesin yarardan çok zararım oldu Beni gören adminler konudan cikiyo
-qarapapaq-' Alıntı: 2014 Ocak Ayı Ayın Üyesi Konusu çok canlı olmadı mı? Genişletmek için tıkla ... Ben olmadığım kesin yarardan çok zararım oldu Beni gören adminler konudan cikiyo