BeeeenHoşbulduk kim e7 alıyor![]()
Nokia e7 miBeeeen

Nokia e7 mi![]()

AhahahaYazılımı nasıl çok merak ediyorum.İyi kötü bir destek varsa alırım ben. Yoksa onu alana kadar Nexus 5 almak da var. Tabi daha kötü kamera daha küçük ekran daha kötü batarya daha düşük hızda çalışan gpu daha düşük batarya vs... ve daha pahalı olsa da...
ezdi resmen, bilemiyorum ben herkesden gec alacagim temmuz gibi belki daha iyisi çıkar ama cikmayabilirde 
Yazılımı nasıl çok merak ediyorum.İyi kötü bir destek varsa alırım ben. Yoksa onu alana kadar Nexus 5 almak da var. Tabi daha kötü kamera daha küçük ekran daha kötü batarya daha düşük hızda çalışan gpu daha düşük batarya vs... ve daha pahalı olsa da...
Hiç almam daha iyi. 
Bugün görünce şaşırdım. 
Benim için güncellemede önemli şu Sony getirseydi Compact ı alırdım belki taksitle kararsızım şuanYazılımı nasıl çok merak ediyorum.İyi kötü bir destek varsa alırım ben. Yoksa onu alana kadar Nexus 5 almak da var. Tabi daha kötü kamera daha küçük ekran daha kötü batarya daha düşük hızda çalışan gpu daha düşük batarya vs... ve daha pahalı olsa da...
Ahahahaezdi resmen, bilemiyorum ben herkesden gec alacagim temmuz gibi belki daha iyisi çıkar ama cikmayabilirde
![]()
Bize 4.4.2 çıkacak ben hâlâ 4.2.2 guncellemeyi kim takarBenim için güncellemede önemli şu Sony getirseydi Compact ı alırdım belki taksitle kararsızım şuan
Ahahahaezdi resmen, bilemiyorum ben herkesden gec alacagim temmuz gibi belki daha iyisi çıkar ama cikmayabilirde
![]()

Benim s4 u görsen bagirarak kaçarsinSenin S4'ün var zaten. Boşver. Napacan ? =P

Bize 4.4.2 çıkacak ben hâlâ 4.2.2 guncellemeyi kim takar
Benim s4 u görsen bagirarak kaçarsin![]()
Neyse hadi herkese hayırlı geceler... 
Görüşürüz.E7 de 4.2.2
Benim X-Ray'de 4.4.2
Neyse hadi herkese hayırlı geceler...
![]()
Benimki hem ezik hem küçük en son 4.3 çıkardılar ona o da stabil değil![]()
ekranı ne yaptın?Benimki hem ezik hem küçük en son 4.3 çıkardılar ona o da stabil değil![]()

Kvk yı aradım adam çok tutar dedi garantin bitmiş dedi yollama dediekranı ne yaptın?