Bu fotoğrafı çeken polise koştu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Bu fotoğrafı çeken polise koştu
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bazı vatandaşlar, ''ufo'' gördükleri iddiasıyla ilçe emniyet amirliğine başvurdu.

RİZE (A.A) - İlçenin Aşağı Çamlıca Mahallesi'nde akşam saatlerinde fotoğraf çeken Timur Alatay ve Güven Çolak, fotoğraf makinesinin flaşı patladığı sırada ''ufo'' olarak nitelendirdikleri renkli bir cismin hareket ettiğini gördüklerini iddia etti.
Timur Atalay, arkadaşı ile fotoğraf çekerken bir ışık gördüklerini belirterek, ''Evin alt bölümünde arkadaşımın fotoğrafını çektikten sonra fotoğrafa bakmak için yanına gittim. O sırada arkadaşım arkamda bir ışık olduğunu söyledi. Arkamı dönüp baktığımda bir an için parlak renkli bir ışık gördüm. Ne olduğunu anlamaya çalışırken de birkaç saniye sonra da hareket ederek ortadan kayboldu. Oldukça heyecanlandım ve şaşırdım'' dedi.
Güven Çolak ise cismin flaş patladıktan sonra meydana çıktığını ifade ederek, ''Sanki bir işaretin ardından ortaya çıkmış gibiydi. Cisim dışarıya ışık saçmadı. Sadece içinde ışık olan bir cisim gibi görünüyordu. Çok kısa süre göründükten sonra da kayboldu. Flaş patlayınca görünmesi, ışığa duyarlı olduğunu düşündürdü. Flaş patladıkça görünülürlüğü daha da arttı ve bize doğru yaklaştı. Ufo olabileceğini düşüncesiyle arkadaşlarımıza anlattık. Ama kimse bize inanmadı'' diye konuştu.
Kavron Yaylası'nda pansiyonculuk yapan Yalçın Şahin de araçla Kavron Yaylası'ndan ilçeye doğru inerken ıssız bir bölgede gökyüzünden süzülen bir ışık gördüğünü ileri sürerek, ''Işığı takip ettim. Işık Huser Yaylası'na kadar indi. Yuvarlak bir cisimdi. Işığı belirli aralıklarla yanıp sönüyordu. Sarı, yuvarlak bir şekil oluştu ve 30 saniye kadar sonra ortadan kayboldu'' diye konuştu.
Vatandaşlar, gördüklerinin ''ufo'' olabileceği düşüncesiyle Çamlıhemşin Emniyet Amirliğine başvurdu.

• Beğen
Tepkiler: Necmati

Revengeful

Emekli Yönetici
Saçmalık ya :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Hadi UFO diye birsey var diyelim.. Eee olunca ne olacak bu ne kazandıracak ?

xclark

xclark

Üye
nasıl ne kazandırıcak ufoda devrim olucak yetmezmi :ehe

akula

akula

Üye
zaten sorun ne kazandıracağı değil ne kaybettireceği hadi diyelim geldiler birazda bilim kurgu ekleyelim üstün bir teknolojiyle geldiler tek tek bizi avlamaya başladılar kazancın kaybın değerini anlarız

Revengeful

Emekli Yönetici
Dünyaya kazık çakmayacağız :d:

Belkide kıyamet öyle olur .. Allah bilir..

xclark

xclark

Üye
aslında süper olur ya tam tersine düşünsek uzaylılar belki barışçıldırlar ve teknolojide bize yardım ederler ver uzaylılar sayesinde artık uzaya yolculuklar başlar, mars mars marsss falan muavinler olur :d: mahalle arası yani ay dünya arası 50 tl dünya mars arası uzun oldugu için 100 tl :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ama genede inanmıyorum ben :ehe Canlilar, melekler , cinler.. Tek bunlara yani Kuranda belirtilmiş olan varlıklara inanırım. Ufolarla ilgili bir bilgi varsa bilemem ..

--------------- Ekleme ---------------

aslında süper olur ya tam tersine düşünsek uzaylılar belki barışçıldırlar ve teknolojide bize yardım ederler ver uzaylılar sayesinde artık uzaya yolculuklar başlar, mars mars marsss falan muavinler olur :d: mahalle arası yani ay dünya arası 50 tl dünya mars arası uzun oldugu için 100 tl :d:

Hee tabi.. Hatta akraba oluruz :D

akula

akula

Üye
yanlış hatırlamıyorsam ve yanlış bilgilendirme olmasın teyzem KURAN okuyup araştıran biridir ki ilgili ayetler olduğunu söylemişti

Revengeful

Emekli Yönetici
Hadi beyin fırtınası yapalım :hmmm
:ehe

xclark

xclark

Üye
yanlış hatırlamıyorsam ve yanlış bilgilendirme olmasın teyzem KURAN okuyup araştıran biridir ki ilgili ayetler olduğunu söylemişti

ufo yada uzaylı diye birşey geçmedigine emin olabilirsin ve ya cinler ve insanlar aleminden başka bir alemdende bahsedilmiyor :oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
:ehe:gun1: :sopa:

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Talak Suresi Ayet 12

(Allahülleziyn haleka seba Semavatin ve minel ardı MİSLEHÜNNE....)

(Allah Semavatta Arz Üzerinde Yaratmış olduğunun Bir Mislini daha Yarattı)

Allâhullezî halaka seb'a semâvâtin ve minel ardı mislehunn(mislehunne), yetenezzelul emru beynehunne li ta'lemû ennallâhe alâ kulli şey'in kadîrun ve ennallâhe kad ehâta bi kulli şey'in ilmâ(ilmen).

12. Allah, yedi göğü ve yerden bir o kadarını yaratandır. Allah'ın emri bunlar arasından inip durmaktadır ki, Allah'ın her şeye kadir olduğunu ve Allah'ın her şeyi ilmiyle kuşattığını bilesiniz.

akula

akula

Üye
ufo yada uzaylı diye birşey geçmedigine emin olabilirsin ve ya cinler ve insanlar aleminden başka bir alemdende bahsedilmiyor :oke:

KUR'AN DA ALEMLER İLE İLGİLİ AYETLER ! ! !

45:36 - Hamd, göklerin Rabbi, yerin Rabbi ve âlemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur.

bu sadece örnek olarak bulduğum bir tanesi

xclark

xclark

Üye
Talak Suresi Ayet !2

(Allahülleziyn haleka seba Semavatin ve minel ardı MİSLEHÜNNE....)

(Allah Semavatta Arz Üzerinde Yaratmış olduğunun Bir Mislini daha Yarattı)

Mana Meal Olarak Alınacak Olursa Allah Diyor ki
Ben Öyle Bir Allahım Ki Yedi Semavatı yarattım
Arz Üzerinde Yarattığımın Bir Mislini de O sema da Yarattım

Bizim Bildiğimiz Sema Henüz Dünyanın Seması
Yani Bugün Fennin Bocaladığı Dünyanın Seması

Allah Ben Size Dünyanın Semasını Tezyin ettim Der Dünyanın Seması
Tabiiii Bilmediğimiz Namütenahi Yarattım Diyor

dostum yanlış yazdın talak suresi 2. ayette boşanmayla ilgili ayet var !!!

akula

akula

Üye
burak süpersin surenin ismi aklıma gelmemişti tamda bunu araştırıyordum

xclark

xclark

Üye
KUR'AN DA ALEMLER İLE İLGİLİ AYETLER ! ! !

45:36 - Hamd, göklerin Rabbi, yerin Rabbi ve âlemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur.

bu sadece örnek olarak bulduğum bir tanesi

üstad sanırım sen yanlış anladın ben alemden bahsederken insanlar alemi cinler aleminden bahsettim şüphesizki allah bütün alemlerin rabiidir...ama insan ve cinlerden başka bir alemden kur'anda bashedilmiyor dedim...umarım anlatabilmişimdir..

ayrıca yazdıgın ayet fatiha suresinin ilk ayetidir..:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Reklam kokan haraketler bunlar:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...