Adana'da UFO heyecanı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Adana'da UFO heyecanı!
Adana'nın Kozan ilçesinde, gökyüzünde görülen hareketli parlak cisim, heyecana neden oldu.Dün akşam 21.30 sıralarında Kozan'da UFO heyecanı yaşandı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında ışık saçan cismin gökyüzünde uçan daire şeklinde hareket ettiği iddia görüldü. UFO paniği yaşayan vatandaşlar, "Bazı akşamlar bu saatlerde görünüyor belli bir süre sonra da bu ışık kayboluyor" dedi.

Bazı vatandaşlar ise akşam saatlerinde ilçenin batı kısmındaki Güneri Köyü üzerinde gökyüzünde çok net bir biçimde cismin hareket ettiğini gördüğünde birden paniğe kapıldığını ifade ederek, "Önce uçak zannettik. Dikkatlice baktığımızda uçak olmadığını fark ettik" dedi.

Uçan cisimlerin, mahalle sakinlerinin şaşkın bakışları arasında bir süre sonra gözden kaybolduğu belirtildi.

Öte yandan, ilçeye bağlı Ufacıkören Köyünde yaklaşık 2 ay önce yine vatandaşlar UFO'ya benzer ışık saçan cisim gördüklerini iddia etmişlerdi.
KAYNAK:

u_cosar

u_cosar

Üye
inanmayın yoktur öyle şeyler :ehe

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
bende gördüm ama ufo olduğundan şüpheliyim ciddi diyorum parlak bi şey önce dağın ordan bizim olduğumuz yere doğru yaklaştı sonra geri dönüp uzaklaştı rengi sarıydı

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
bence de yoktur öyle şeyler :)

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
ya varsa :)

Mücahit G

Mücahit G

Üye
=D UFo zaten bilinmeyen uçan obje demek =D bilinene kadar yok saylıyoruz

HaqperesT

HaqperesT

Üye
minyatür sistemle uçan balonlarlardır. Uçup kaybolurlar çünkü yakıtları biter. Ufolar yerden ışıklı gemiciklerinde uysalca ayrılıyorlar. Bu imkansız bir şey çünkü gelen olursa üç gruba ayrılırlar çünkü gelebiliyorlarsa çok akıllı olmalılar. Birinci grub geri bildirim için geri döner ikinci grub üçüncü grubu izlemeye alır.üçüncü grub insanlarla önce olumlu yönden iletişime girerler barış potansiyelini ölçtük ten sonra silahla saldırırlar silahlarını test ederler tabi ele geçirilen üçüncü grubu son ana dek izleyen ikinci grub rapor için döner. bu durumu ordular sivillere açıklamayabilir ancak alarm durumu belirgin olacağından bir iki günde herşey anlaşılır. Bu yüzden ben ufo gördüm diyene anca gülerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...