Bu Forumda Kimler Sigara İçiyor

LimePie

Üye
bir ara bıraktım 2 gün dayandım başladım yine bıraktım dayanamadım başladım az daha psikolojim bozuluyordu ama şuan iyiyim çok şükür

Tepkiler: ExpertMurderer
    Konu Sahibi
valla ha ben ne yeminler ettim bırakacağım diye Allah'ım affetsin malesef bırakamadım

3.5 yıl önce bıraktım ve bir daha ağzıma bile koymadım ve koymamda inşallah,ben o nalleti nasıl içmişim bunca yıl kendime şaşırıyorum,dünya varmış.
Ve içenlere nacizane tavsiyem bırakmayı düşünmeyin,HEMEN bırakın ve hayatın tadına varın.ve o sigaraya verdiğiniz parayı bir kenarda biriktirin ençok istediğiniz tv,telefon vs.almak için sermaye yapınben N8 telefonumu bu şekilde almıştım.

Tepkiler: ExpertMurderer, maxirabit ve .NeXuS.

NEXUS

Üye
Ne sigaradan nede baska birseyden,tek tiksindigim koku balik kokusu ve onun gibi agir kokular
1 hafta dag basinda yada issiz bir yerde kal,sigara olmayincada zamanla vucut alisacak
valla sigara içmicem diyince bırakırsın herşey sana bağlı bırakcam diyorsan bırakırsın aynen çok pis birşey allaha şükür ağzıma birkere bile koymadım , koymamda , kokusu bile beni kusturcak kadar yapıyor

Tepkiler: ExpertMurderer ve maxirabit
Asil onemli olan o ani yakalamaktir
Markete,pazar'a vs gitmek benim icin çin iskencesidir bir,kopek mamalari,iki,balik reyonu

canko13

Üye
Artık sigara içine kız bile vermiyorlar.

LimePie

Üye
keşke hiç başlamasaydım şuan çok pişmanım 3 yılım boşa gitti

Enes

Üye
4 sene içtim 1 sene bıraktım şu aralar aşırı içiyorum 1 paket gidiyo. Çayla muhabbet falan derken o sıra çok içiliyo

Tepkiler: ExpertMurderer ve Oğuzhan

Xurmirac

Üye
Benim annemde babamda kendimi bildim bileli içiyo babam bi ara bıraktı 2 ayda 17 kilo aldı sonra sigaraya geri başladı 25 kilo verdi(her akşam sigara işmemesi için kabuklu fıstık yiyoduk ) . O sigaralara verdiğimiz parayı toplasak varya.......

zombaka

Üye
tam dumansız forum sahası

İçmeyin şu zıkkımı

Tepkiler: .NeXuS. ve ExpertMurderer