Bu fiyata bu telefon uygun mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
Bu fiyata bu telefon uygun mu ?
Birazdan akşamüstü Motorola L7 almaya gideceğim. (yengeme alıyoruz)
Fiyatı 474 ytl (sıfır, garantili) Telsim Shoptan alacağım.
Sizce bu fiyata iyi mi ?
Yoksa 485 Ytl ye teknosa dan sony-ericsson Z530i mi alsam?
Hangisini tercih edeyim ?

(ayrıca philips 960 ı 630 ytl ye (dvd/dvx hediyeli) alacaktık. Telefonun yanında kulaklık vermedikleri için vaz geçtik. Sonra nerden bulacağız kulaklık. Orjinaline 30 ytl dediler. Telefon o zaman 660 ytl ye mal olacak ki yüksek fiyat :sopa:

L7 Yİ SATIN ALDIM.L7'NİN ÇEKTİĞİ FOTOLAR 18. CEVAPTA ...

Motorola L7 nin resimleri;

ocu77

ocu77

Üye
yengene motorola L7 almakla bence büyük bir hata yaparsın..

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
ocu77

ocu77

Üye
teli bir yakınımdan inceledim kamerası beklentileri karşılamıyor yani kötü..arasıra hattı çekmeye başlamıştı şimdi abartı çekmiyormuş vede serviste şuan vede yenisinide vermediler tamir edip vereceğiz diorlarmış..bu arada 3 hafta oldu servisten ses seda yok..

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
ocu77' Alıntı:
teli bir yakınımdan inceledim kamerası beklentileri karşılamıyor yani kötü..arasıra hattı çekmeye başlamıştı şimdi abartı çekmiyormuş vede serviste şuan vede yenisinide vermediler tamir edip vereceğiz diorlarmış..bu arada 3 hafta oldu servisten ses seda yok..
hattı ..... tam anlamadım
servisi çok kötüymüş, onu biliyordum
o zaman Z530i mi alayım ?

ocu77

ocu77

Üye
V.I.P' Alıntı:
hattı ..... tam anlamadım
servisi çok kötüymüş, onu biliyordum
o zaman Z530i mi alayım ?
hattı derken telsim hattı yani şebekeyi tel doğru düzgün görmüyormuş..bi oda dan çekerken diğer odaya geçince çekmiyormuş..

..::Riddick::..

Üye
arkadaş mış la muşla iş yapmayın kullanmadıysanız yorum yapmayın

ocu77

ocu77

Üye
valla siemens cx75 te önerebilirim özelliklerini bir incele istersen cam gibi net ekranı var 30-40 fazla verirsin belki ama evladiyelik tel bence..tek eksiği radyosu yok ama stereo mp3 çaları var..bide doğubanktan alın derim teli teknosa kazık olabilir..

ocu77

ocu77

Üye
..::Riddick::..' Alıntı:
arkadaş mış la muşla iş yapmayın kullanmadıysanız yorum yapmayın
ben yalanmı söylüyorum?? dediklerim gerçek..teli elime alıp inceledimde..telin teknik serviste olduğuda doğrudur..inanıp inanmamak kardeşe kalmış..

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
şimdi şöyle bir durum var
her telefon arızalı olacak diye bir durum söz konusu değildir
belliki senin incelediğin fabrikasyon hatası bir telefon

L7 yi alıp kullananların yorumlarını okudum
tek eksiği kamera (zaten vga yeterli, yoksa N70 alırdık vb)
..::Riddick::.. arkadaşımıza katılıyorum, kullanmadan yorum yapmak yanlış oluyor.
Motorolanın servisi konusunda %100 haklısınız. Berbat servis anlayışları var
Birazdan telefonu almaya gideceğim
Eğer sony-ericsson Z530i de yanında hafıza kartı veriyorlarsa Z530i yi alacağım,
vermiyorlarsa L7 yi alacağım
Hepinize yardımlarınız, görüş ve önerileriniz için ayrıca teşekkürler ...

gknky

gknky

Üye
ericsson Z530i derim ben...

ocu77

ocu77

Üye
V.I.P' Alıntı:
..::Riddick::.. arkadaşımıza katılıyorum, kullanmadan yorum yapmak yanlış oluyor.
bir telefon hakkında yorum yapmak için illa onu kullanmak gerekmiyor...tabii ki her yorumda kesinlikle doğrudur diye bişey yok..ben sadece sana düşüncelerimi aktardım.İnanıp inanmamak sana kalmış...son sözüm motorola almada ne alırsan al..ben teşekkür ederim..(ha gözüne çarparsa siemens cx75 e de bi bakın pişman olmazsın)

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
ocu77' Alıntı:
bir telefon hakkında yorum yapmak için illa onu kullanmak gerekmiyor...tabii ki her yorumda kesinlikle doğrudur diye bişey yok..ben sadece sana düşüncelerimi aktardım.İnanıp inanmamak sana kalmış...son sözüm motorola almada ne alırsan al..ben teşekkür ederim..(ha gözüne çarparsa siemens cx75 e de bi bakın pişman olmazsın)

yorum yapmak yanlış olur demedim, oluyor dedim.
ayrıca siemens asla ve asla almam
birini ablama birinide babama almıştık CX65 ve C65
ömrümde bu kadar kötü telefonlar görmedim
tema atıyorum telefona çalışmıyor, silemiyorum
siemens boşuna batmadı ...

(bana siemens demede hangi marka dersen de, ama asla siemens deme,,, çünkü delleniyorum)

bilgesamet

bilgesamet

Üye
L7 almak için ne bekliyosun gerçekten tek eksiği vga kamera bir bayan için çok ideal...

denizyalcin

denizyalcin

Üye
l7 nin yanında 128 mb TransFlash hafıza kartı veriyolar...
z530i nin yanında 64 lük vardır...

Üye
Arkadaş muhtemelen telefonu kullanacak bayan arkadaş kamerasının çözünürlüğüyle yada hafızasının büyüklüğüyle ilfilenmiyecektir Kibarlığıyla ilgilenecektir... Onun için kullanıcıya göre yorum yapalım

bilgesamet

bilgesamet

Üye
bence de!!

BOSCH

BOSCH

Üye
    Konu Sahibi
denizyalcin' Alıntı:
l7 nin yanında 128 mb TransFlash hafıza kartı veriyolar...
z530i nin yanında 64 lük vardır...
Teknosa Z530i yi 465 ytl ye satıyor ve yanında hiçbir kart vermiyor
Bu sebepten Motorola L7 yi satın aldım (474 ytl)

İşte L7 ile çektiğim fotolar: (bence bir vga kameradan beklenenden daha kaliteli foto çekiyor, gren yok K700, Z530 felan olsa gren dolu olurdu)

Buda benim N70-1 telefonum. Koruyucu cam kılıflı (karizma kokuyor)

devamı gelecek ...

ocu77

ocu77

Üye
kardeş o kadar söyledim benden günah gitti..inşallah yengenin kısmetine tel bozulmaz dayanırda ben yanılırım..bu saatten sonra söylenecek başka bişey yok..:bilmem:

Üye
VGA ya göre güzel fotolar evet . Hayırlı olsun. Sonuçta tel fotoğraf stüdyosunda kullanılmiycak değil mi ? :) Hayırlı Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt