C5-03 uygun fiyata takas var ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 uygun fiyata takas var ..
Merhaba arkadaşlar .

C5-03 (Graphite Black) ' im var . İstek üzerine fertile Ceres vs yazılım atabilirim kvk lı 1.2 yıl garantisi var 0 ayarında çiziksiz Sorunsuz Satmamın Sebebi İse Yeni Telefon Alacağım ilgilenenleri bekliyorum ... SAHİBİNDEN ...

Fiyat : 240.99
:tl: (Pazarlık var)

Kutu İçeriği :

+ Şarj Aleti (Orjinal)
+ Kulaklık (Orjinal)
+ 4 GB Micro SD Hafıza Kartı (Orjinal)
+ USB Kablosu (Orjinal)
+ Koruma Kılıfı
+ Bileklik
+ Garanti Belgesi
+ Kullanım kılavuzu

Ankara içi elden teslim edebilirim .

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Fiyatı düşürdüm baya 249.99 yaptım pazarlık var zaten ilgilenenleri bekliyorum kılıf ve bileklikte ekledim ...
:cry:

Okeanus

Okeanus

Üye
Takip..

Okeanus

Okeanus

Üye
Fiyatta dusus olursa alabilirim. Bu yuzden takip..

harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Hocam x3 02 var beyaz kasada hafif cizikler var ekran temiz garanti devam ediyor orjinal aparatlari kutu fatura mevcut takas dusunurmusun

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Hocam x3 02 var beyaz kasada hafif cizikler var ekran temiz garanti devam ediyor orjinal aparatlari kutu fatura mevcut takas dusunurmusun
Mantıklı ol biraz x3 mü iyi c5 mi benim telefonda hiç çizik yok ve garantili senin telefon çizikli . k.bakma ama olmaz

- - - Eklendi - - -

Son fiyat artık 240 lira yaptım ve zaten pazarlık fiyatı var düşüş olucak düşünenleri bekliyorum kaçırmayın bence

acipinarlisaban

Üye
kardeş ben bu bu telefondan almayı düşünüyorum ve piyasayı araştırdım 280-330 arasında sen neden fiyatı düşük çektin telefonda sorun fln mı var yoksa çin malı vb mi???

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben bu bu telefondan almayı düşünüyorum ve piyasayı araştırdım 280-330 arasında sen neden fiyatı düşük çektin telefonda sorun fln mı var yoksa çin malı vb mi???
Kısaca anlatıyım media markt tan aldım telefonu satma sebebim yeni telefon alıcam isterse telefonun dış kasası olmasın 1.2 yıl garantisi var piyasa fiyatı ise alışı pahalı satışı ucuz telefoncular yalancı olur genellikle piyasa fiyatı 250 300 arası ama ben hızlı satmak için ucuz veriyorum... kafanda soru işareti varsa elden teslim ediyim nerde oturuyosun ? ve son olarak NOKİA a.ş garantisi yazıyor arkasında orjinal yani

Ycl4379

Üye
Ben C5-03 kullanıcısıyım. Çok mükemmel değil ama Güzel telefon 5800'ün abisi. Telefon hafızası sorunu yoksa yeni hali gibi 70MB daysa tavsiye ederim.

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Ben C5-03 kullanıcısıyım. Çok mükemmel değil ama Güzel telefon 5800'ün abisi. Telefon hafızası sorunu yoksa yeni hali gibi 70MB daysa tavsiye ederim.
kullandığı mb la beraber 70 mb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt