Burak
Üye
-
Konu Sahibi
-
burak artık insanlar yorum yazarken eli gitmıyo malum şikayet butonları çok çalişiyo
çok haklısın ama malesef bu böle oldu artık
bende bi ara çok konu açtım ama noldu boş konu kasıyo oldu madem kasıyorum bırak kalsın
kı senın durumun farklı ben öle dosya ındırmek falan pek paylaşmıyorum kı herdefasında söldeım pc olayından pek anlamam
daha çokgüncel şeyler nese umarım bu sorununu çözersin pek sanmıyorum
buluşmada da konuşmuştuk sanki biraz zor ama nes
teşekkür ederim abiciğim.Karşılıksız sevmek gibi. Sen yeterki devam et böyle seni bilen biliyor kardeşim sonuçta sen yüklemişsin ve 5 bin kez indirmişler. ne güzel demi. Hadi çözüm bulalım desem tek çözüm gizli link olur üye yorum ve beğeni yapmadan link görünmez, insanları zorla birşeyler yazmasını istemek zorlamakta pek mantıklı olmaz.
Karşılıksız sevmek gibi. Sen yeterki devam et böyle seni bilen biliyor kardeşim sonuçta sen yüklemişsin ve 5 bin kez indirmişler. ne güzel demi. Hadi çözüm bulalım desem tek çözüm gizli link olur üye yorum ve beğeni yapmadan link görünmez, insanları zorla birşeyler yazmasını istemek zorlamakta pek mantıklı olmaz.
kım obende melodi filan paylaştığım zaman espri olsun diye hani yorumlar nerde arkadaşlar yazıyordum bitanesi çıktı yoruma göre mi paylaşım yapıyosun dedi
Katılıyorum+1Paylaştığın dosya defalarca indirilmişe, zaten senin emeğin boşa gitmemiş demektir, indirenlerin çoğu teşekkür yazarsa, kalabalıktan başka bişey olmaz, sorun yaşayan yardım isteyen üyenin mesajıda arada kaybolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?