Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu adamı ben dövecem yenemiyorum arkadaş
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erciyesli
Üye
Konu Sahibi
Bu adamı ben dövecem yenemiyorum arkadaş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
_KadirşinaS_
Üye
Abi bu oyun showgames de de vardı ben bunu bi kez yendim ama var ya sinir krizine soktu beni. Pis pis gülüyo it herif. Bak yine gülüyo
Ribbon
Üye
Ayyy sinirimi bozdu bu adam yaw. ne pis gülüyo az daha monitöre kafa atıyodum
Caine
Üye
laaaaaaaaaa bu pisooo herif beni sinir ettiiiiiiiiii. kıracam pc yiiiiiiii. kardeş bu oyunun bi dalgası varsa söleyin,yada nnolur böyle oyunları söylemeyin bak 1 saatten fazladır uğrasıyom ama hic yenemedim. sinir oluyorummmmmmmmmm : :dontknow:
Gokhan43
Üye
Aynen hocam... : :
delimakina
Üye
olum bu adamı yene yok mu
Caine
Üye
bu oyun bir birde şu oda oyunu 2... bu gece beni verem ettilerrrrrrrr :
erciyesli
Üye
Konu Sahibi
kardeş bu kadar kaptırma kendini
paratoner
Üye
la ben bu adam1 döverim
_KyRa_
Üye
walla genç yaşta sanal katil olcam laaaaaa huleeeaaaannnn daıtırım lan bu pci ben gerzek herife bak hahaha mış getlen it herif alla allaaaaa ...
mayday_
Üye
aman ne ugraşıyonuz bende yenemedim ama hiç bir duygusal yogunluk yaşamıyorum
ulan ben bu adamın varya töbe töbe :alsaa: :alsaa:
Arete
Üye
deli etti bu adam beni
umutap
Üye
her zaman ilk hamleyi bize yaptırdığı için daima kazanır istediğiniz kadar deneyin çözümü yok bence, matematik hilesi işte
umutap
Üye
toplam sayının hep çift olması için alıyor..yani ben tek alsam o da tek alıyor çift alsam çift alıyor son hamlesi değişebiliyor ama sonuçta kazanmış oluyor
digital mert
Üye
bunun çok kolay bi yöntemi var ve 3 kez yendim
slayer
Üye
Originally posted by digital mert@Jun 22 2005, 10:43 AM bunun çok kolay bi yöntemi var ve 3 kez yendim