Bu 5800 anlattıkları kadar var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
Bu 5800 anlattıkları kadar var mı ?
Tuş kilidi tuşu bozuk.aşağı çekince geri yukarı çıkmıyor.yay mekanizmasında sorun var sanırım.
batarya az gidiyor.belki yeni batarya verirler :D
ekranın sol tarafına dokununca hafif bir "çıt" sesi duyuluyor.
birde ön kasanın kenarındakini şeridin sol tarafında hafif bir oynama var.

telefona bebek gibi bakıyorum :op:
netteki 5800 yorumlarını okuduktan sonra 1 zarar gelmesin diye çok titiz davranıyorum.ama bu sorunlar da elimde olmayan birşey :S

klavye tuşuna basar gibi ekrana bassam belki sorun filan olur.
dediğim gibi çok titiz davranıyorum.:sarıl:

ama sonuç böyle.

garantiye gönderiyorum :( :nono:

SilentOne

SilentOne

Üye
sen telefonu 2010 unun başlarındamı aldın bnde ole bir sorun yok 10 gün oldu alalı bişiyeni gormedim aallha suker olsun batarya sorunuda sarj desarjla düzeldi...

Why Always Me

Why Always Me

Üye
ilk üretimlerde o tür sorunlar var .

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Dokununca çıt etmesinin sorun olan kısmı ne? dokunmatik bir telefon yani bu. ekrana dokunur hafifçe bastırırsan tabiki çıt eder sadece solu değil heryeri eder.metal değilki plastik yani bu.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
telefonu 1.5 ay önce aldım.

ama dediğim gibi çok titiz davrandığım halde böyle

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Kadeş çok üstüne düşüyorsunuz olayın bi çıt sesi geliyor diyede büyütmemek lazım telefonun gayet sağlam bence fazla takıntı yapma rahatına bak :oke:

Davulbaz

Davulbaz

Üye
ikinci el mi aldın dostum.tuş klidi enteresan olmuş.yay sorunu var gerçekten

nonamex

Üye
5800 abartılan kadar kaliteli bir telefon değil, normal orta sınıf bir telefon.

Çıt sorunu lcd ekranını çıkartıp yerine tekrar takınca geçiyor. Cihaza zarar vermekten korkuyorsan gönder garantiye sorun olmaz.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
5800 abartılan kadar kaliteli bir telefon değil, normal orta sınıf bir telefon.

Çıt sorunu lcd ekranını çıkartıp yerine tekrar takınca geçiyor. Cihaza zarar vermekten korkuyorsan gönder garantiye sorun olmaz.

bazı arkadaşlar çıt sesi normal demiş.daha önce dokunmatik telefon kullanmadığım bilmiyorum.

ama bu tuş kilidi sinir bozucu.aşağı çekince normalde yukarı tekrar çıkması gerekiyor ama çoğu zaman çıkmıyor.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
X6 Da aşağı çekince tekrar yukarı çıkıyor bende ama 5800 kullanmadığım için bilmiyorum açıkçası .

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
    Konu Sahibi
X6 Da aşağı çekince tekrar yukarı çıkıyor bende ama 5800 kullanmadığım için bilmiyorum açıkçası .

5800da da öyle :oke: ama dediğim gibi bazen otomatik çıkmıyor.takılı kalıyor.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Bu arada bende dokunmatik kullanmadım fazla fakat o çıt sesi herhangi bir hasar olamaz sanmıyorum... Değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt