Faturasız / Faturalı Btk mobil internetin adil kullanım kotasını ve hızı artıracak

Sponsorlu Bağlantılar

akk den sonra internet hızı kaç olmalı

• Kullanılan toplam oy
    30
Sarangni

Sarangni

Üye
Bir şey çıkmaz ama imzaladım. Bundan çok daha büyük bir kampanya yapıldı AKK için ama sonuç alınamadı hala da uğraşıyorlar.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi

phasan

phasan

Üye
Bir şey çıkmaz ama imzaladım. Bundan çok daha büyük bir kampanya yapıldı AKK için ama sonuç alınamadı hala da uğraşıyorlar.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi
Bizim kide bir umut iş te belki olur diye

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
Evet kesinlikle sınırsız internet gelmeli Belli bir kotadan sonra 3 Mb ile devam edebilmeli. Arkadaşlar 2016 dayız Kb nedir. Toplum isterse operatorler buna kayıtsız kalamaz

phasan

phasan

Üye
Evet kesinlikle sınırsız internet gelmeli Belli bir kotadan sonra 3 Mb ile devam edebilmeli. Arkadaşlar 2016 dayız Kb nedir. Toplum isterse operatorler buna kayıtsız kalamaz
Aynen yaparlar

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
mobil sınırsız internet peketi veya asımsız internet paketlerin de kota dolunca 3 megabit hız bizi çok memnun edecektir öncelikle kota sorunu olmayacak megabayt gigabayt hesabı yapmadan video vb tv izleyecez .hep beraber imza kampanyasına destek verelim ve bu kampanyayı facebook ve benzeri forumlarda paylasarak daha çok kisiye imza attıralım okuyan herkes bir imza atsın

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
İmzalayanlar yorumda yaparsa güzel olur

yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

AKK ne yav Kendimi bir an kibar Feyzo sandım Ama Ağaya başkaldırı şart :D

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
Sabit internet için adil kullanım kotası kalksın diye imza kampanyası ise yaradı adil kullanım kotasını Btk düzenleyecek kalkmayacak ama 3 katına çıkacak yaklasık kota 150gb olacak internet hızı 3 megabit i 9 megabit e çekecekler eğer mobil internet için de çoğunluk sağlarsak btk mobil internetin hızını 3 megabit yapar hız düşümlü paketlerde kota dolunca internet 3 megabit le devam eder
neden bir imza atmıyorsunuz haydi bir imza at
Bilgi : Mobil sınırsız internet akk hızı.3
megabit olmalı

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty ve yesilaygunes
emre3017

emre3017

Üye
BTK nın çalışması gsm operatörleri için değil. Kota bitince 3 megabite düşen ev kullanıcıları için. Yani fiber ve adsl falan.

phasan

phasan

Üye
BTK nın çalışması gsm operatörleri için değil. Kota bitince 3 megabite düşen ev kullanıcıları için. Yani fiber ve adsl falan.
BTK mobil de el atabilir

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ah ah keşke keşke mobile de sınırsız akk 1 mbit bile olsaydı 96kps ne yahu. Bu 9 kps bile verilmiyor. Şu insanlara hiç bir şey laik görülmez mi

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Ah ah keşke keşke mobile de sınırsız akk 1 mbit bile olsaydı 96kps ne yahu. Bu 9 kps bile verilmiyor. Şu insanlara hiç bir şey laik görülmez mi

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görmüyorlar

murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
Btk ya sikayet çok olursa ve imza kampanyaları çok olursa btk mobil interneti de ayar çekecek mobil internet akk sonrası iylestirme olacak kampanyamız sayesin de

epson81

epson81

Üye
artırmazlar

triss

Üye
Operatörlerin bahanesi belli zaten
1-"insanların evinde saten 3 mbps var,tutupta biz niye artıralımki?"
2-"Diğer müşterilerimizin hızı düşmesin diye sizin hızınızı artıramayız." şeklinde açıklamalara bürünüyorlar.
insanlarda fazla tepki vermiyor ki.şu imza kampanyası 100.000 falan geçmedikce btk niye el atsın.

phasan

phasan

Üye
Operatörlerin bahanesi belli zaten
1-"insanların evinde saten 3 mbps var,tutupta biz niye artıralımki?"
2-"Diğer müşterilerimizin hızı düşmesin diye sizin hızınızı artıramayız." şeklinde açıklamalara bürünüyorlar.
insanlarda fazla tepki vermiyor ki.şu imza kampanyası 100.000 falan geçmedikce btk niye el atsın.
O rakamıda geçmez

super999999

super999999

Üye
Benim durduk yere paket olmadan hız kısıtım kalktı çok mutluyum başka kalkan varmı?

• Beğen
murat.122a

murat.122a

Üye
    Konu Sahibi
desteklerinizle damlaya damlaya göl olur hesabı bu kampanya çok büyük bir kampanya olacak okuyan herkes yardım etsin ve paylassın

Üst Alt