Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

Meteemre

Meteemre

Üye
Koy alani bekleniyor diyip kaliyor bu hatayi nasil cozdunuz acaba bluestackleri filan degistirdim olmadi.ekran kartinda mom.im..... yuklenemedi diye bir hata veriyor ondan olabilirmi acaba

cesuraras

Üye
gençler bot çalışıyor sıkıntı yok. brokenbot candır
gençler bot çalışıyor sıkıntı yok. brokenbot candır

Meteemre

Meteemre

Üye
Koy alani bekleniyor diyip kaliyor bu hatayi nasil cozdunuz acaba bluestackleri filan degistirdim olmadi.ekran kartinda mom.im..... yuklenemedi diye bir hata veriyor ondan olabilirmi acaba

musty921

Üye
bluestack'la bir alakası yok köy alanını beklemesinin oyun açıldıktan sonra bot kontol ederken köyünü bulamıyor bluestack'ın üstünde bir program çalıştırmış olabilirsin yada sohbet açık kalmıştır bunlardan dolayı oluyor benim bildiğim.

Meteemre

Meteemre

Üye
Merhaba bot exe den nasil calisiyor yardim lütfen
bluestack'la bir alakası yok köy alanını beklemesinin oyun açıldıktan sonra bot kontol ederken köyünü bulamıyor bluestack'ın üstünde bir program çalıştırmış olabilirsin yada sohbet açık kalmıştır bunlardan dolayı oluyor benim bildiğim.
Onlari denedim olmuyor malesef
Sorunu bir turlu bulamadim yardim edicek biri varmi 2gb ram az geliyor olabilirmi

kyb46

Üye
Arama yaparken köy alanı için bekleniyor diyor ve duruyor hiç bir şey yapmadan ? Bunu çözebilen var mı ?

yasarm5

Üye
Sorun çözümü çok kolay :) Arka planda tikini kaldırmanız yeterli :)

selimvarlikk

Üye
kısla bulunamıyor diyor ordu kampını bulamıyor ancak ben tıklarsam buluyor _? akıllı bot dedik ama başından ayrılamıyoruz :) bizimki biraz aptal çıktı nasıl düzeltiriz

pesscyln

Üye
selamın aleykum paşam ne yaptıysam saldırı yapmıyor asker uretiyor asker bağışlıyor birlik istiyor ama saldırı yapmıyor nedenini bilen varmı yar çok acil cevap ve yardım şimdiden tşklr

oknöztrk

Üye
Merhabalar, benim tek problemim bot savaşta ganimetin yarısını almadan köye dönüyor :( Sorun ayarlarda olsa gerek. Yoksa tıkır tıkır çalışıyor bot :)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
ya beyler bluestacksi normal indirdim hata verdi hesap açmada. buda turbobitten çok yavaş. uplu olan arkadaş var mı hiç rootlu?

vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
Arkadaşlar benim analamdığım garip bir durum var bendeki brokenbot proğramı gayet iyi çalışıyor sıkıntı yok yalnız dün gece kupam 2000 di sabah baktım 768 olmuş nasıl olur bu ikinci kez başıma geldi acaba gece saldırı yaparken girdiği köylere saldırı yapmadan mı çıkıyor mevcut ganimetim gece nasıl bıraktıysam sabah baktığımda da aynıydı aklıma gelen tek şey bu

Shay-Patrick-Cormac

Shay-Patrick-Cormac

Üye
win8 de çalışır mı?
yaptım çok teşekkürler :)

xrayfc

Üye
Arkadaşlar biraz uzak kaldım konuya da. I phone için bu uygulama çalışıyor mu acaba yardımcı olacak varmı? ?

Enisina

Üye
Bot Ölü köylere saldırıyor yani ganimetin madenlerde olduğu lakin bu alamayacağı yere saldırıyor ganimet madenlerde ama adam madenleri tam ortaya almış alması imkansız ama saldırıyor ve alamıyorda bir sıkıntısı var gamebot ta bu sorun yok

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Bot Ölü köylere saldırıyor yani ganimetin madenlerde olduğu lakin bu alamayacağı yere saldırıyor ganimet madenlerde ama adam madenleri tam ortaya almış alması imkansız ama saldırıyor ve alamıyorda bir sıkıntısı var gamebot ta bu sorun yok
kullanma ozaman

Rockco

Üye
arkdaşlar formattan sonra yeniden kurdum ama saldırı yapmıyor akşama kdar boş boş çalışıyor neden acaba

Meteemre

Meteemre

Üye
32bit eski vista yuklu bilgisayarım var 3 gb ram ve 512 mb harici ekran kartım bar dual core 1.6 islemci var bu bilgisayara windows 7 kuracagım bot calısırmı windowsun hangi sürümünü kursam bilgisayardan anlayan arkadaslar cevap verebilirmi
birde botu calıstırmak için hangi yan programları yuklemek lazım(autolt bluestack vb. hariç)

esmeran3

esmeran3

Üye
Beyler bot şu an calismiyor sadece bekliyor sizde de öyle mi

Üst Alt