Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

ics1907

Üye
gelebilirsin

ahbap

ahbap

Üye
bu hata ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
ben de alıyorum bazen bu hatayı.. hatta en son, gece botu açık bıraktım, sabah baktığımda ekranda bu hata vardı.. hiç oynamamış, pc de boşuna açık kalmış :(
Arkadaşlar, ayrıca benim bluestacks'ta neredeyse 2 dakikada bir sunucu bağlantısı bilmemnesi kopuyor ve başa dönüyor.. hiç verim alamamaya başladım.. bluestacksta mı yoksa bağlantıda mı sorun var acaba.. geçen haftaya kadar böyle bir şey yoktu.. birkaç gündür böyle.. internet de 5 kademeden dördü dolu yani 5'te 4 çekiyor.. sorun ne ki
Dün geceki bu mesajlarından sonra wireless adaptörünü başka bir usb porta takınca düzelir gibi oldu ve haydi bir daha deneyeyim deyip botu açık bıraktım.. Gerçekten de işe yaramış ama bir süre.. Sonra sapıtmış, köylere birer okçu bırakıp kupa düşürmüş, 3-4 tane de esaslı saldırı yemişim :) Bir de dev ve okçu basacağına 12 tane de balon basmış :D Bu arada kullandığım sürüm 3.2.. Birkaç gün önce 3.3 denemiştim ama 3.2'ye geri dönmüştüm..

watbGS

Üye
Arkadaşlar kupa kasmam gerekiyor. GameBot kullanıyorum ve 1 yıldız alınca savaşı bitir işaretli. Köy Binasını aldıktan sonra geriye kalan bütün askerleri köye boşaltıyor bu konuda yardımcı olur musunuz?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kupa kasmam gerekiyor. GameBot kullanıyorum ve 1 yıldız alınca savaşı bitir işaretli. Köy Binasını aldıktan sonra geriye kalan bütün askerleri köye boşaltıyor bu konuda yardımcı olur musunuz?
Hocam , Burasi brokenbotun sorunlarinin cozuldugu yer
Her botun sorunla ilgili cevaplari konu altinda.
Sorunuzu Gamebotun konusunun altina yapabilirsiniz.

watbGS

Üye
Hocam , Burasi brokenbotun sorunlarinin cozuldugu yer
Her botun sorunla ilgili cevaplari konu altinda.
Sorunuzu Gamebotun konusunun altina yapabilirsiniz.
Kusura bakmayın ben de aslında BrokenBot kullanıyordum ancak BrokenBot'ta böyle bir seçenek olmayınca GameBot'a yöneldim farkında olmadan da burada sormuşum.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın ben de aslında BrokenBot kullanıyordum ancak BrokenBot'ta böyle bir seçenek olmayınca GameBot'a yöneldim farkında olmadan da burada sormuşum.
Kb disarda secenegini isaretlerseniz ölü köy aktif köyde seri bi sekilde kupa kasacaktir.

• Beğen
Tepkiler: ahsen2005
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Ve kalan askerleri birakmaz

• Beğen
ahbap

ahbap

Üye
vay be o kadar şey yazdım, bir allahın kulu bir yorum yapmamış :)

watbGS

Üye

ahsen2005

Üye
Blade Azrail dostum ben bu bot konusunda yeniyim.. kusuruma bakma yeni vermiş olduğun broken bot 3.3.0 içerisinde botu açmak için uygulama dosyasını göremedim.. hata bendemi.. Ayrıca ben autoit kurmadım ama 3.1.0 versiyon botum sıkıntısız çalışıyor. Autoit cahilliğime ver ne içindi acaba.. sevgi ve saygıyla... tesekkürler...

watbGS

Üye
Blade Azrail dostum ben bu bot konusunda yeniyim.. kusuruma bakma yeni vermiş olduğun broken bot 3.3.0 içerisinde botu açmak için uygulama dosyasını göremedim.. hata bendemi.. Ayrıca ben autoit kurmadım ama 3.1.0 versiyon botum sıkıntısız çalışıyor. Autoit cahilliğime ver ne içindi acaba.. sevgi ve saygıyla... tesekkürler...
Botun içinde malware gördüğü için muhtemelen silinmiş olmalı :)

• Beğen
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Autoit i kurarsan
Goreceksin saygilar ;)

• Beğen
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Exe viruslu oldugu icin .au3 kurulmustur bilginize

• Beğen

mirac.birinci

Üye
Hocam kupa kasarken yalnizca koy binasini hedef aldirma sansimiz var mi yoksa yine dort yandan mi salmak zorunda askerleri

Üst Alt