Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

xrayfc

Üye
Arkadaşlar 3.0.5 kullanıyorum. Bu brokenbot a dil desteği eklenmedi değilmi daha ?? Bilgisi olan varsa. Türk serverinde pek gani bulamıyorum th9 um biraz sıkıntı çekiyorum. Dil degisebilsek daha güzel olucak
Arkadaşlar 3.0.5 kullanıyorum. Bu brokenbot a dil desteği eklenmedi değilmi daha ?? Bilgisi olan varsa. Türk serverinde pek gani bulamıyorum th9 um biraz sıkıntı çekiyorum. Dil degisebilsek daha güzel olucak

Harnavala61

Harnavala61

Üye
bütün brokenbot ta geçerli dil dosyası türkçe yama yoksa atabillirim link

mudda

Üye
sebebini bilmiyorum ama nedense yeşil elmasım gidiyor, 20 30 40 ar şekilde.. sizce neden olabilir?
sebebini bilmiyorum ama nedense yeşil elmasım gidiyor, 20 30 40 ar şekilde.. sizce neden olabilir?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
kislalara basiyordur.
hizlandirma acikmi

mudda

Üye
hızlandırma kısmı nerede?
DİĞER kısmında, HIZLANDIRMALAR var, değeri 0.. ayrıca kışla 1 2 3 4 seçili değil
hızlandırma kısmı nerede?
DİĞER kısmında, HIZLANDIRMALAR var, değeri 0.. ayrıca kışla 1 2 3 4 seçili değil
YARDIM EDİN LÜTFEN

xrayfc

Üye
bütün brokenbot ta geçerli dil dosyası türkçe yama yoksa atabillirim link
Yani olabilir ama oyunun dilini degisturdigimizde ilk köy aramasini yapip öyle kaliyordu. Dediginiz şekilde oyunun dilini değişip brokenbot çalışıyor ise sorun kalmaz.

orhanblt

orhanblt

Üye
okcu ve barbar ile usta ligte ganimet kasamazsın kolay bot dışardaki ganimete saldırıyor 1800 2100 arası ideal günde 6 7 milyon rahat kasıyorum
bot benim gibi saldırırsa şampiyonda bile okçu barbarla ganimet kasabilirsin :) Yetrki bulsun

Bu arada 2300-2500 arası th10 da dunden bugune 10 milyonar kastı. Bilginize, 3 gündür buna benzer bi cvp aradım ama cevaplayan olmamıştı :(

Son düzenleme:
dewil35

dewil35

Üye

arkadaşlar bu hata ile ilgili bilgisi olan var mı ?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
VE KARŞINIZDA 3.2.0
BROKEN BOT FİXLENMİŞTİR.
STABİL HALE GELMİŞTİR.
GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KULLANABİLİRSİNİZ.
3-4 SAATLİK DENEME SÜRESİNDE %100 OLUMLU PUANIMI ALDI.
KONUYA BROKEN BOT SAHİPLERİNİN SİTENİN YILLIK GİDERLERİ OLDUĞUNU KULLANICILARINA GÖNÜLLERİNDEN NE KOPARSA BAĞIŞ YAPMASI İSTEDİKLERİNİ BELİRTTİLER.
BU İŞTEN KAR AMACI GÜTMEDİKLERİNİ BELİRTTİLER.
LİNK KONUNUN İÇİNDE MEVCUT 7.MADDE

• Beğen
Tepkiler: stuxnet
dewil35

dewil35

Üye
Arkadaslar benim sorun hakkinda bilgisi olan yok mu aceba yardimci olabilirmisiniz ?

dewil35

dewil35

Üye
Senin yaptigin 3.05 i kullaniyorum onda sıkınti olmuyodu simdiye kadar

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL
HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
VE KARŞINIZDA 3.2.0
BROKEN BOT FİXLENMİŞTİR.
STABİL HALE GELMİŞTİR.
KONUYA BROKEN BOT SAHİPLERİNİN SİTENİN YILLIK GİDERLERİ OLDUĞUNU KULLANICILARINA GÖNÜLLERİNDEN NE KOPARSA BAĞIŞ YAPMASI İSTEDİKLERİNİ BELİRTTİLER.
şu kontroller kısmındaki deneyim modu ne acaba?goblin köyü desem değil o xp modu zaten.bide yeni versiyon köy binası seviyesini algılıyor artık :) öncekiler kb seviyesi 0 yazıyodu

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
şu kontroller kısmındaki deneyim modu ne acaba?goblin köyü desem değil o xp modu zaten.bide yeni versiyon köy binası seviyesini algılıyor artık :) öncekiler kb seviyesi 0 yazıyodu
:) bilemiycem bi ton aciklama yapmislar ama guzel olmus sabahtan beri kullaniyom ben

dewil35

dewil35

Üye
Arada cikip duruyo oyle olunca da bot calismiyor islem yapmiyo

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: dewil35
dewil35

dewil35

Üye
Neden yapiyo olabilir bilgi verebilirmisin ben suan disari ciktimda pc basinda degilim ?

stuxnet

stuxnet

Üye
VE KARŞINIZDA 3.2.0
BROKEN BOT FİXLENMİŞTİR.
STABİL HALE GELMİŞTİR.

kardeşim Clash game bot kullanıyorum memnunum sence brokene geçmeli miyim ?

Üst Alt