ekran kartım 2gb kaldırır diye düşünüyorum
HoneyBadgeR2 Üye fb2257' Alıntı: bluestacks açıldığında ekran böyle oluyor nedenini bilen varmı Genişletmek için tıkla ... driver güncellemen lazım.bendede yapmıştı eskiden.
fb2257' Alıntı: bluestacks açıldığında ekran böyle oluyor nedenini bilen varmı Genişletmek için tıkla ... driver güncellemen lazım.bendede yapmıştı eskiden.
makasxxtr Üye BLade AzraiL' Alıntı: bluestarck rootlumu Genişletmek için tıkla ... açıldı şimdi kb bulunamıyor ve ordu kampı mevcut degıl dıyor sadece sorun olurmu onlar ?
BLade AzraiL' Alıntı: bluestarck rootlumu Genişletmek için tıkla ... açıldı şimdi kb bulunamıyor ve ordu kampı mevcut degıl dıyor sadece sorun olurmu onlar ?
atraksiyon_show Üye Arkadaşlar, Kupa kasmak için ayarlarım aşağıdaki gibi ama malesef kasmıyor. Yardımınızı rica ediyorum. Kupa aralığı : 2900 - 3200
Arkadaşlar, Kupa kasmak için ayarlarım aşağıdaki gibi ama malesef kasmıyor. Yardımınızı rica ediyorum. Kupa aralığı : 2900 - 3200
fb2257 Üye ekran kartı sürücüsü güncelmiş bu sorun birden bire oldu brokenbotu felan kullanıyordum 1-2 gün öncesine kadar başka çözüm yolu varmıdır Edit : DÜZELDİ Son düzenleme: 7 Tem 2015
ekran kartı sürücüsü güncelmiş bu sorun birden bire oldu brokenbotu felan kullanıyordum 1-2 gün öncesine kadar başka çözüm yolu varmıdır Edit : DÜZELDİ
Batiatus. Üye Program gayet güzel. Kullanmayı öğrendikçe daha da güzel oluyor. Peki bu KB Klan birliği mi demek oluyor ?
Program gayet güzel. Kullanmayı öğrendikçe daha da güzel oluyor. Peki bu KB Klan birliği mi demek oluyor ?
HoneyBadgeR2 Üye atraksiyon_show' Alıntı: Arkadaşlar, Kupa kasmak için ayarlarım aşağıdaki gibi ama malesef kasmıyor. Yardımınızı rica ediyorum. Kupa aralığı : 2900 - 3200 Genişletmek için tıkla ... aktif köy kısmında kaynakları seçip 10bin yazman lazım sanırım bende bilmiyorum.önceki sayfada paylaştı bi arkadaş. Batiatus.' Alıntı: Program gayet güzel. Kullanmayı öğrendikçe daha da güzel oluyor. Peki bu KB Klan birliği mi demek oluyor ? Genişletmek için tıkla ... köy binası demek
atraksiyon_show' Alıntı: Arkadaşlar, Kupa kasmak için ayarlarım aşağıdaki gibi ama malesef kasmıyor. Yardımınızı rica ediyorum. Kupa aralığı : 2900 - 3200 Genişletmek için tıkla ... aktif köy kısmında kaynakları seçip 10bin yazman lazım sanırım bende bilmiyorum.önceki sayfada paylaştı bi arkadaş. Batiatus.' Alıntı: Program gayet güzel. Kullanmayı öğrendikçe daha da güzel oluyor. Peki bu KB Klan birliği mi demek oluyor ? Genişletmek için tıkla ... köy binası demek
dewil35 Üye Batiatus.' Alıntı: Program gayet güzel. Kullanmayı öğrendikçe daha da güzel oluyor. Peki bu KB Klan birliği mi demek oluyor ? Genişletmek için tıkla ... KB Köy Binası diye geçiyor botta
Batiatus.' Alıntı: Program gayet güzel. Kullanmayı öğrendikçe daha da güzel oluyor. Peki bu KB Klan birliği mi demek oluyor ? Genişletmek için tıkla ... KB Köy Binası diye geçiyor botta
Meteemre Üye atraksiyon_show' Alıntı: Arkadaşlar, Kupa kasmak için ayarlarım aşağıdaki gibi ama malesef kasmıyor. Yardımınızı rica ediyorum. Kupa aralığı : 2900 - 3200 Genişletmek için tıkla ... Saldiri kisminda aktif koyde bina saldirisini sec HoneyBadgeR2' Alıntı: resimler pek anlaşılmıyor sanırım çöz. düşük kalmış.keşke daha net olsaydı , yinede eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Ogrenecegim yavas yavas
atraksiyon_show' Alıntı: Arkadaşlar, Kupa kasmak için ayarlarım aşağıdaki gibi ama malesef kasmıyor. Yardımınızı rica ediyorum. Kupa aralığı : 2900 - 3200 Genişletmek için tıkla ... Saldiri kisminda aktif koyde bina saldirisini sec HoneyBadgeR2' Alıntı: resimler pek anlaşılmıyor sanırım çöz. düşük kalmış.keşke daha net olsaydı , yinede eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Ogrenecegim yavas yavas
HoneyBadgeR2 Üye ics1907' Alıntı: Botun son sürümü 3.0.5 mı yoksa 3.1.0 mı ?? Genişletmek için tıkla ... 3.1.0
BLade AzraiL Üye Konu Sahibi atraksiyon_show' Alıntı: Arkadaşlar, Kupa kasmak için ayarlarım aşağıdaki gibi ama malesef kasmıyor. Yardımınızı rica ediyorum. Kupa aralığı : 2900 - 3200 Genişletmek için tıkla ... minumum kaynak neden 180bin indir onu 80 e
atraksiyon_show' Alıntı: Arkadaşlar, Kupa kasmak için ayarlarım aşağıdaki gibi ama malesef kasmıyor. Yardımınızı rica ediyorum. Kupa aralığı : 2900 - 3200 Genişletmek için tıkla ... minumum kaynak neden 180bin indir onu 80 e
ics1907 Üye HoneyBadgeR2' Alıntı: 3.1.0 Genişletmek için tıkla ... İlk sayfada 06.07.2015 yenı guncellenen bot yazıyor.linktede 3.0.5 var ama ?
HoneyBadgeR2' Alıntı: 3.1.0 Genişletmek için tıkla ... İlk sayfada 06.07.2015 yenı guncellenen bot yazıyor.linktede 3.0.5 var ama ?
HoneyBadgeR2 Üye ics1907' Alıntı: İlk sayfada 06.07.2015 yenı guncellenen bot yazıyor.linktede 3.0.5 var ama ? Genişletmek için tıkla ... konuyu açan arkadaş unutmuştur. burdan indir bi dene bakalım : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ics1907' Alıntı: İlk sayfada 06.07.2015 yenı guncellenen bot yazıyor.linktede 3.0.5 var ama ? Genişletmek için tıkla ... konuyu açan arkadaş unutmuştur. burdan indir bi dene bakalım : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ics1907 Üye HoneyBadgeR2' Alıntı: konuyu açan arkadaş unutmuştur. burdan indir bi dene bakalım : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Eyvallah indiriyorum
HoneyBadgeR2' Alıntı: konuyu açan arkadaş unutmuştur. burdan indir bi dene bakalım : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Eyvallah indiriyorum
HoneyBadgeR2 Üye Meralc' Alıntı: Bu seferde dondurememisim Genişletmek için tıkla ... olsun ötekinden daha belirgin buda işimizi görür eline sağlık
Meralc' Alıntı: Bu seferde dondurememisim Genişletmek için tıkla ... olsun ötekinden daha belirgin buda işimizi görür eline sağlık