Botu tekrar actiginda kaydetin yaninda yukle var onu tikla kaydettihin isimle yukle ayarlarini sorun çözülürarkadaşlar botun ayarlarını herseferinde sıfırdan kaydetmek zorunda kalıyorum bunun bi çözümü yokmudur ayarları kaydetme bölümüne kaydet diyip kayıt ismi veriyorum sonrasında kapatıp açtığımda aynı şekilde sıfırdan ayar yapmak zorunda kalıyorum yardım lütfen![]()

Gönül rahatlığıyla kullan bu bi script yani oyunun direk databasesine yapılan bi müdahale yok tamamen daha önce planlanan tıklamaları yapıyor tıpkı senin elinle kastığın gibi bu yüzden banlanma riski bana kalırsa 0 uzun zamandır botu kullanan arkadaşlarım var bende 2 aydır kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşayanla karşılaşmadım 10 felan yapma en fazla 1 yap korkma ban yemezsin umarım yeterince açıklayıcı olmuşturArkadaşlar bot kullandığım anlaşılmasın diye hızı 10 yaptım. Bi de askerleri hep haritanın en ucundan bırakıyor bot. Biri anlayıpta bizi şikayet eder mi acaba ? Haritanın ucundam borakmasın yani ?
Kısacası şu hileyi yakalanmadan kullanmanın yolları nelerdir ? Ne yapalım ? 1 yıllık 73 lvl köye yazık olmasın sonra. 40 liraya da işçi aldık üstelik.![]()
Arkadaşım şuan kullandığımız broken bot bunlardan daha iyi vermiş olduğun linkte sadece üretip saldırıyor pek detaya inmiyor hatta bağış bile yapmıyor bu yüzden daha gelişmesini bekle sonra sağlıklı bir şekilde konu aç veya paylaş daha bilgili olur (y)ZEYBEKbot cıktı arkadaslar buyrun linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ona bütün özellikler kapalı 5 para etmez yani.duvar yükseltme yok ana bina arama yok sadece asker bas saldırZEYBEKbot cıktı arkadaslar buyrun linkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

kalede okcu barbardan baska birsey olunca onlari kullanmiyor.[23:32:09] ~~~~~~~Ölü Köy Bulundu!~~~~~~~
[23:32:10] ===============Arama Tamamlandı===============
[23:32:10] Saldırıya hazırlanıyor
[23:32:12] ======Saldırı Başlıyor======
[23:32:12] Analiz ediliyor...
[23:32:14] Tamamlandı!
[23:32:14] ~4 yönden saldırılıyor...
[23:32:14] Kaynak Kontrolü: [A]: 297599 [İ]: 344330 [Kara]: 1098 [Kupa]: 24 [KB]: -Q5, In, Live
[23:32:14] ~Kalan birlikler bırakılıyor
[23:32:14] Bırakılmayan birlikler tespit ediliyor
@BLade AzraiL dostum hep böle oluyo bunun sebebi ne sence?
Sadece okcu vardi. Brokenle bi yildizimiz barismadikalede okcu barbardan baska birsey olunca onlari kullanmiyor.
arada bendede oluyor.Sadece okcu vardi. Brokenle bi yildizimiz barismadi
3.0.5 betada hep böle oldu 3.1.0 a geçtim ondada aynı oldu.arada bendede oluyor.
herzaman mi oyle oluyor sende ?
idare edecez artık hocam elimizdeki ücretsiz en iyi bot :/3.0.5 betada hep böle oldu 3.1.0 a geçtim ondada aynı oldu.
gece 3.1.0 ı açtım sabaha kadar kasmış aynı ayarlar herşey aynıydı.
bot turkcelenmistir tekrar indirinizbotu türkçe yapabiliyormuyuz ?
elle kasmaya devam ozamanBu botta iş yok en iyisi clashbot 6.0 idi