Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

vaqabond

Üye
Sadece turkiyedemi arama yapiyor? Ben oyunun dilini portekiz yapiyorum fakat ilk koyden sonrasini aramiyor tekrar turkiyeye geciyorum aramayi yapiyor sizdede boylemi?

baronsavas

baronsavas

Üye
[23:32:09] ~~~~~~~Ölü Köy Bulundu!~~~~~~~
[23:32:10] ===============Arama Tamamlandı===============
[23:32:10] Saldırıya hazırlanıyor
[23:32:12] ======Saldırı Başlıyor======
[23:32:12] Analiz ediliyor...
[23:32:14] Tamamlandı!
[23:32:14] ~4 yönden saldırılıyor...
[23:32:14] Kaynak Kontrolü: [A]: 297599 [İ]: 344330 [Kara]: 1098 [Kupa]: 24 [KB]: -Q5, In, Live
[23:32:14] ~Kalan birlikler bırakılıyor
[23:32:14] Bırakılmayan birlikler tespit ediliyor
@BLade AzraiL dostum hep böle oluyo bunun sebebi ne sence?

pemaxs

Üye
arkadaşlar kupa kasmak için nasıl bir ayar gerekli

forever_love

forever_love

Üye
ZEYBEKbot cıktı arkadaslar buyrun link

Meteemre

Meteemre

Üye
arkadaşlar botun ayarlarını herseferinde sıfırdan kaydetmek zorunda kalıyorum bunun bi çözümü yokmudur ayarları kaydetme bölümüne kaydet diyip kayıt ismi veriyorum sonrasında kapatıp açtığımda aynı şekilde sıfırdan ayar yapmak zorunda kalıyorum yardım lütfen:agla
Botu tekrar actiginda kaydetin yaninda yukle var onu tikla kaydettihin isimle yukle ayarlarini sorun çözülür

Batiatus.

Üye
Arkadaşlar bot kullandığım anlaşılmasın diye hızı 10 yaptım. Bi de askerleri hep haritanın en ucundan bırakıyor bot. Biri anlayıpta bizi şikayet eder mi acaba ? Haritanın ucundam borakmasın yani ?

Kısacası şu hileyi yakalanmadan kullanmanın yolları nelerdir ? Ne yapalım ? 1 yıllık 73 lvl köye yazık olmasın sonra. 40 liraya da işçi aldık üstelik. :)

stuxnet

stuxnet

Üye
Arkadaşlar bot kullandığım anlaşılmasın diye hızı 10 yaptım. Bi de askerleri hep haritanın en ucundan bırakıyor bot. Biri anlayıpta bizi şikayet eder mi acaba ? Haritanın ucundam borakmasın yani ?

Kısacası şu hileyi yakalanmadan kullanmanın yolları nelerdir ? Ne yapalım ? 1 yıllık 73 lvl köye yazık olmasın sonra. 40 liraya da işçi aldık üstelik. :)
Gönül rahatlığıyla kullan bu bi script yani oyunun direk databasesine yapılan bi müdahale yok tamamen daha önce planlanan tıklamaları yapıyor tıpkı senin elinle kastığın gibi bu yüzden banlanma riski bana kalırsa 0 uzun zamandır botu kullanan arkadaşlarım var bende 2 aydır kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşayanla karşılaşmadım 10 felan yapma en fazla 1 yap korkma ban yemezsin umarım yeterince açıklayıcı olmuştur
Arkadaşım şuan kullandığımız broken bot bunlardan daha iyi vermiş olduğun linkte sadece üretip saldırıyor pek detaya inmiyor hatta bağış bile yapmıyor bu yüzden daha gelişmesini bekle sonra sağlıklı bir şekilde konu aç veya paylaş daha bilgili olur (y)

• Beğen
Tepkiler: HoneyBadgeR2

ltscale

Üye
beyler brokenbot zeybek bottan çok daha hızlı ve bana göre daha iyi yalnız saldırıya başladıktan 30 sn ye sonra eve dönme sorunu var bende onu nasıl halledebilirim.

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
ona bütün özellikler kapalı 5 para etmez yani.duvar yükseltme yok ana bina arama yok sadece asker bas saldır :D

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
[23:32:09] ~~~~~~~Ölü Köy Bulundu!~~~~~~~
[23:32:10] ===============Arama Tamamlandı===============
[23:32:10] Saldırıya hazırlanıyor
[23:32:12] ======Saldırı Başlıyor======
[23:32:12] Analiz ediliyor...
[23:32:14] Tamamlandı!
[23:32:14] ~4 yönden saldırılıyor...
[23:32:14] Kaynak Kontrolü: [A]: 297599 [İ]: 344330 [Kara]: 1098 [Kupa]: 24 [KB]: -Q5, In, Live
[23:32:14] ~Kalan birlikler bırakılıyor
[23:32:14] Bırakılmayan birlikler tespit ediliyor
@BLade AzraiL dostum hep böle oluyo bunun sebebi ne sence?
kalede okcu barbardan baska birsey olunca onlari kullanmiyor.

baronsavas

baronsavas

Üye
BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
3.0.5 betada hep böle oldu 3.1.0 a geçtim ondada aynı oldu.
gece 3.1.0 ı açtım sabaha kadar kasmış aynı ayarlar herşey aynıydı.
idare edecez artık hocam elimizdeki ücretsiz en iyi bot :/

• Beğen
Tepkiler: baronsavas ve HoneyBadgeR2
alperen262014

alperen262014

Üye
botu türkçe yapabiliyormuyuz ?

Print Screen

Print Screen

Üye
Bu botta iş yok en iyisi clashbot 6.0 idi

anylife

Üye
xp de nasıl çalıştırabilirim xp modu sectim ama yinede hata verdi nasıl çalıştırılır varmı çözüm

Son düzenleme:

vaqabond

Üye
Bot sadece turkiye serverlerindemi arama yapiyor farkli bir dile gecince ilk aramada kaliyor

Üst Alt