Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

ewigeliebe

Üye
:)))))))

• Beğen
Tepkiler: RamPold

hoptiyar

Üye
Belediye binasını tanımlamadan oyunu kapatıp açıyor. Yardım edebilir misiniz

stuxnet

stuxnet

Üye
Kupa düşüyor kendi kendine anlamadım gitti.

Batiatus.

Üye
Arkadaşlar botu denedim çalışıyor. Aslında sadece linkleri görebilmek için üye olmuştum ama arkadaşa emeklerinden dolayı teşekkür etmek istedim. Teşekkürler kanka.

Bu arada au3 çalışmayınca google da nasıl açılır diye aratıp bi program indirip çalıştırdım. Sizde öyle yapabilirsiniz. Autolu mautolu bir ismi vardı programın.

• Beğen
Tepkiler: BLade AzraiL ve HoneyBadgeR2

woLumeUP

Üye
arkadaşlar ben botu hide yapamıyorum o seçeneğe tıklanmıyor ve çalışmıyor arka planda bu yüzden

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben botu hide yapamıyorum o seçeneğe tıklanmıyor ve çalışmıyor arka planda bu yüzden
arka planda çalışa tik at botun ıcınde ararsan bulursun.
yenı yukledıgım botu ındır hıc bır yerınde oynama yapma sadece kıslalarını ordu kampını vs. tanımla tamam
bende sorun yokki çalışıyor :D sen link istiyon sandım benden :D frekanslar karıştı yine :D
sen bugun cok calışmıssın :)

• Beğen
Tepkiler: woLumeUP

malforumauyeolmkzorundaym

Üye
allahım indirme linkini nereye sakladın ya :(

RamPold

Üye
theeternal

theeternal

Üye
saol

musababale

Üye
arkadaşlar botun ayarlarını herseferinde sıfırdan kaydetmek zorunda kalıyorum bunun bi çözümü yokmudur ayarları kaydetme bölümüne kaydet diyip kayıt ismi veriyorum sonrasında kapatıp açtığımda aynı şekilde sıfırdan ayar yapmak zorunda kalıyorum yardım lütfen:agla

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar botun ayarlarını herseferinde sıfırdan kaydetmek zorunda kalıyorum bunun bi çözümü yokmudur ayarları kaydetme bölümüne kaydet diyip kayıt ismi veriyorum sonrasında kapatıp açtığımda aynı şekilde sıfırdan ayar yapmak zorunda kalıyorum yardım lütfen:agla
botu ayarladıktan sonra kaydet diyor musun ?

musababale

Üye
arkadaşlar 3.5 beta kullanıyorum botu her kapatıp açtığımda bütün ayarlar gidiyor kaydetmeyi bulamyorum yardm edermsniz :( kaydet butonu var kaydet diyorum kayıt ismi yazıyorum kaydedilmiş gözüküyor ama kapatp anca sil baştan oluyo :(
evet kaydet diyorum :S

RamPold

Üye
Blade azrail bi benim soruyu da cevaplasan aga bu autoit i napcaz tam olarak

baronsavas

baronsavas

Üye
botu her açtıgında yapılandırmadan kaydettiğin ayarları seçip geri yüklemen gerekiyor
botun arka planda çalışabilmesi için masa üstü aero peek özelliğinin açık olması gerek

Üst Alt