Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

Meteemre

Meteemre

Üye
köy binam 9 ve 5 nci işçiyi alabilmek için taş lazım. o yüzden kupa kasıyorum
kupa aralığım: 1800 - 2000
sampiyona cıkmak cok zor ama ustaya cıkabılırsin ölü koy ayarları aynı kalsın ama aktif köy ayarını her taraftan saldır, max koy bina seviyesini 9 yap, kb dısarda seceneginide isaretle altın iksir secenegini 50 bin yap ozaman kazanır kupa

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu bot dosyasının içinde botu çalıştırabilmek için herhangi bir exe. dosyası falan yok. BOtu nasıl açacaz acaba ?

hocam bu bot dosyasının içinde botu çalıştırabilmek için herhangi bir exe. dosyası falan yok. BOtu nasıl açacaz acaba ?
broken bot siyah simgeye tikla

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
brokenbot.au3 e tikla

atraksiyon_show

Üye
sampiyona cıkmak cok zor ama ustaya cıkabılırsin ölü koy ayarları aynı kalsın ama aktif köy ayarını her taraftan saldır, max koy bina seviyesini 9 yap, kb dısarda seceneginide isaretle altın iksir secenegini 50 bin yap ozaman kazanır kupa

Dediğini yaptım.. bu şekilde uygun mudur kupa kasmak için?
bu arada kupa aralığını 2900 - 3200 yaptım.

ewigeliebe

Üye
Dostum allah rızası için şu botu kendin indir bak icinde exe felan yok siyah simge tıkla diyorsun icinde metin belgesine ait dosya cıkıyor linki kontrol et kendin indir

Meteemre

Meteemre

Üye
aktıf olanda kupayı da işaretle uygundur

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Dostum allah rızası için şu botu kendin indir bak icinde exe felan yok siyah simge tıkla diyorsun icinde metin belgesine ait dosya cıkıyor linki kontrol et kendin indir
ya indirdim baktim yine ayni degisiklik yok.
hicmi bot kullanmadin.
brokenbot.au3 e tikla

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Meteemre

Meteemre

Üye
resim eklemeyi basaramadım sanırım:)

ewigeliebe

Üye
Honey sen bana lınk yapıp atar mısın bu arkadas ıcındekı exe eklememıs