Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
aynen 10 numara olmuş,tüm ganimeti aldı,askerleride iyi dağıttı helal olsun brokenbotu yapanlara 1 günde hallettiler vala :heyo2: şimdi sıra geldi bunu türkçeleştirmeye :gul:
Türkçeleştirmeye gerek yok bence gayet anlaşılır, bir tek 1-2 ayar yapıyorsun sıra kullanmaya geliyor :eller:
Evet clashbot şu anda hatalı ve ganimeti tam alamıyor ama bu bot alıyor :)
Tekrarı izledim de çok erken eve dönmüş bi alacağı 75k gani daha varmış :(

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Türkçeleştirmeye gerek yok bence gayet anlaşılır, bir tek 1-2 ayar yapıyorsun sıra kullanmaya geliyor :eller:

asker bırakma hızını 4 yap :oke:

Teknojix

Teknojix

Üye

Hayır asker bırakma hızı 1 de kalsın misc kısmından Return Home Delay 30 second yap ;)

serkant_wolf

serkant_wolf

Üye
Kardes hersey tamam son surumu de indirdim ama hala laptopu kapatiyor soyledigin tik isareti nin resmini atarmisin sana zahmet

aykut_90_

Üye
3.0.5 i yükledim unit delay 1 de ama hala saldırı esnasında hala askerleri yavaş bırakıyor

Teknojix

Teknojix

Üye

enesogulmus

Üye
Abiler Şu benim sorunuma da bir el atar mısınız dünden beri takip ediyorum coc botun bozuldugu günden beri fakat hiç bir yöntem çare olmadı Resimi bu:

serkant_wolf

serkant_wolf

Üye
Dedigin gibi ayni oyle ama niye kapaatiyor anlamadim diger bitlarda sorun yok bi tek bunda oyle kapatoyor
Dedigin gibi ayni oyle ama niye kapaatiyor anlamadim diger bitlarda sorun yok bi tek bunda oyle kapatoyor

Teknojix

Teknojix

Üye
Abiler Şu benim sorunuma da bir el atar mısınız dünden beri takip ediyorum coc botun bozuldugu günden beri fakat hiç bir yöntem çare olmadı Resimi bu:

Daha belediye binasını bile konumlandırmamışsın. Misc kısmına bas ve alttaki butonlara basarak sırasıyla binaları konumlandır.

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
ana binayı tekrar tanıtmayı denedinmi?yada binayı farklı yere koyup bidaha tanıtıp dene.

Teknojix

Teknojix

Üye

Dostum bence sorun botta değildir. Ama ne yaparken kapanıyor bilgisayar yani tam olarak ne olduktan sonra?

serkant_wolf

serkant_wolf

Üye
Arama yaptigi zaman 2 3 koy ariyor kapaniyor sonra

Teknojix

Teknojix

Üye
kaç sefer tanıtıp kayıt yaptık fakat halen bir sonuç yok :(

Bot ne ordu kampını ne de belediye binasını görüyor. Locate townhall yazısına tıkladıktan sonra bir uyarı gelicek OK dedikten sonra başka hiçbir yere basmadan direkt köy binasına tıklıcaksın. Aynı işlemler diğerleri içinde geçerli.

enesogulmus

Üye
Bot ne ordu kampını ne de belediye binasını görüyor. Locate townhall yazısına tıkladıktan sonra bir uyarı gelicek OK dedikten sonra başka hiçbir yere basmadan direkt köy binasına tıklıcaksın. Aynı işlemler diğerleri içinde geçerli.
yaptım istersen team verim sende bak

serkant_wolf

serkant_wolf

Üye
Kardes bi turlu olmadi kapatiyor hala

ygerez

Üye
Brokenbotun yeni sürümünü yükledim fakat askerleri yine dağıtmadan bırakıyor. Birde askerler bittiği halde savaşı bitirmiyor

Üst Alt