bozulan symbian belleli n8'mi kvk' ya verdim cihaz değişimi yaptı....ı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
bozulan symbian belleli n8'mi kvk' ya verdim cihaz değişimi yaptı....ı
arkadaşlar bundan 2 hafta önce bellenin üzerine annayı yükledim ve telefon acılmadı.bende flaşh olayıda gerçekleşmeyince son çare kvk ya verdim telefonu.ama benden kaynaklı hata diye tamir masrafı beklerken,telefonu almaya gittiğimde birde ne göreyim cihaz değişimi dediler ve yeni bir n8 verdiler bana. eğer benim gibi olanlar varsa şansını bir denesin derim

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Temiz iş...

FastBreaker

FastBreaker

Üye
oha ciddi misin ? bana da oldu ama dead phone flash atıp düzeltmiştim. korkmuştum servise gönderemedim garantisini silerler diye. gerçi benim n8 genpa garantili. ona da yaparlar mı acaba böyle bir durumda ?

die4you.

Üye
Firmadan firmaya,hatta çalışana kadar değişir.
Başından savıpte ''kullanıcı hatası'' diyebilir.

sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
evet çok ciddiyim bian dedim 200-300 tl masraf çıkar diye ama korkulan olmadı :)))

PriZm

PriZm

Üye
Vay Ballı:D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
binde bir bi olay dostum valla ii denk gelmiş :D orda ki çalısana bi corba atsaydın barii sevinseydi garip :naughty: :ehe

sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
binde bir bi olay dostum valla ii denk gelmiş :D orda ki çalısana bi corba atsaydın barii sevinseydi garip :naughty: :ehe

vallahi dostum cayarlar falan dedim telefonu aldığım gibi kaçtım kvk dan :)

Burak

Üye
değişim kararı normal.

üst üste yüklemekten rom göçmüş ve parça beklememek için değişim istemisler gayet normal yani

mensir

mensir

Üye
Bende aynı sorundan dolayı KVK dan bu gün ana kartın komplesi değişmiş ( imei no su da değişmiş tabiki ) yeni cihazımı teslim aldım. Zannedersem açamadılar telefonu o yüzden ne yüklü olduğunu da göremiyorlar :))

serinaga

serinaga

Üye
boşver en iyisini yapmışşın :ehe
heralde senin telefona bakan acemiydi :D

KESİNLİKLE bir acemiye denk gelmiş senin tel yada diğer bi ihtimal tele bakanın teklif ettiği sevgilisi kabul etmiş ki pembe dünyalardan çıkamamış belliki :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Bal değil, müşteri memnuniyeti.. Bişey yapmadan versiyonunu sağını solunu inceleyen serviste çalışmaya g*t yoktur zaten.. Hani bir bozuk yerini bulsamda geri çevirsem diye düşünür! Biz şahsen versiyon değişikliği yapılmış ya da düzenli program yüklenmiş telefonun daha çok üstüne düşeriz.. Çünkü adamın o telefonu gerçekten kullanmak için aldığını biliriz. Anlarız ki telefonda müşteri de boş değil..! Serviste çalışan bilir ne insanlar var, telefonu sırf parası çok diye alanlar mı istersin 3310 kullanmayı daha beceremeyen ama symbian alanlar mı istersiniz..

chakal58

chakal58

Üye
Güzel iş vallahi...

Yalnız yurt dışı çıkışlı bir telefon falan vermediler değil mi?

----------Eklendi @ 07:43:19 ---------- Yazıldı @ 07:38:36 ----------

Bal değil, müşteri memnuniyeti.. Bişey yapmadan versiyonunu sağını solunu inceleyen serviste çalışmaya g*t yoktur zaten.. Hani bir bozuk yerini bulsamda geri çevirsem diye düşünür! Biz şahsen versiyon değişikliği yapılmış ya da düzenli program yüklenmiş telefonun daha çok üstüne düşeriz.. Çünkü adamın o telefonu gerçekten kullanmak için aldığını biliriz. Anlarız ki telefonda müşteri de boş değil..! Serviste çalışan bilir ne insanlar var, telefonu sırf parası çok diye alanlar mı istersin 3310 kullanmayı daha beceremeyen ama symbian alanlar mı istersiniz..
:) Böyle düşünüldüğünü bilmiyordum. Tebrik ediyorum, böyle yapan teknik servisleri.

emreipekci

emreipekci

Üye
gerçekten iyi rastgelmiş sana arkadaşım.
ama şuna da eminim ki teknik servislerde öyle çalışanlar var ki bizim forumdaki bi bazı arkadaşların eline su bile dökemezler.
forever maxicep forum.:alkis

sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışı çıkışlı olduğunu nasıl anlarız? bunu telefondan görebilirmiyiz

chakal58

chakal58

Üye
Telefonun ürün koduna bak. Navifirm+'tan da hangi ülkeye ait olduğuna bakabilirsin.

SilentOne

SilentOne

Üye
inş yur dışı çıkışlı deqildir

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar bundan 2 hafta önce bellenin üzerine annayı yükledim ve telefon acılmadı.bende flaşh olayıda gerçekleşmeyince son çare kvk ya verdim telefonu.ama benden kaynaklı hata diye tamir masrafı beklerken,telefonu almaya gittiğimde birde ne göreyim cihaz değişimi dediler ve yeni bir n8 verdiler bana. eğer benim gibi olanlar varsa şansını bir denesin derim

nokia yada genpa ölü telefonları geri getirmede başarısız, yada uğraşmak istemiyorlar. bu tür sorunlarda değişim yapıyorlar.

ben ve forumda bir kaç arkadaşımız ölü telefonları geri getirebiliyoruz haberiniz olsun. servise veripte 2.5 hafta beklemeye gerek yok artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt