Bozuk et satana ceza, 154 LİRA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Bozuk et satana ceza, 154 LİRA
Manisa’da son günlerde kasaplara yönelik şikayet üstüne şikayet gelmeye başlayınca ekipler harekete geçti. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla zabıta, şok baskınlar gerçekleştirdi. Hedefte, kenar semtlerde bulunan kasaplar vardı. Kısa süre içinde 20 kasap denetlendi. 12 kasapta 100 kilogram kaçak ve bozuk kırmızı et, 20 kilogram da bozuk tavuk eti bulundu. Yenilmesi halinde sağlığı bozacağı belirtilen etler, belediye şantiyesinde gömülerek imha edildi.

Vatandaştan destek istendiGöz göre göre halk sağlığıyla oynayanların her birine sadece 154 lira ceza kesildi. Bu cezanın ne kadar caydırıcı olacağı merak konusu oldu. Zabıta Müdürü Ümit Esendağ ise bu kişilerle mücadelede vatandaş desteğinin önemine işaret etti. Esendağ, “Şüpheli bir durum olduğunda mutlaka bize bildirilsin. İhbarlar ekiplerimizin işini daha da kolaylaştıracak. Sağlıkla oynayanların gözünün yaşına bakmayacağız. Kontrollerimiz de aralıksız sorecek. Gözümüz üzerlerinde” dedi.

Ya diğerlerinde durum ne?Denetlenen 20 kasaptan 12’sinde bozuk et bulunması, vatandaşın sağlığının nasıl tehlikeye atıldığını gözler önüne serdi. Bozuk etler, gömülerek imha edildi.

Kadın sorunlarının çözüm yolu anlatıldı

Ege Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeler Koordinatörü Prof. Aylin Göztaş, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği Karşıyaka kolu üyelerine proje yönetimiyle ilgili bir konferans verdi. Proje üretmenin aşamaları, uygulanabilirliği ve projenin başarısı konularında sunum yapan Göztaş, üyelerin gerçekleştirmek istediği projeler üzerinden konuyu anlattı. İzmir Kadın Kuruluşları Birliği İzmir’de kadın sorunlarıyla ilgili çalışan 42 derneğin temsilcilerinden oluşuyor.

Bornova’da inşaata zemin onayı şartı
Bornova Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şubesi arasında, zemin etütleri konusunda protokol imzalandı. Bundan sonra Bornova’da yapılacak inşaatlarda belediye ile birlikte Jeoloji Mühendisleri Odası’nın da onayı aranacak. Bornova Belediye Başkanı Prof. Kamil Okyay Sındır, “Bu işbirliği sonrası artık rahat uyuyacağım. Artık Bornova’da zemin etütlerinde hem belediye hem de oda güvencesi olacak” dedi. Protokolü, Başkan Sındır ile Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Gültekin Dikilikaya imzaladı.
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
İnsan sağlığıyla oynamanın bedeli, insanın değeri işte budur!..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
405
Haydar
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
450
HeiLmasTer®
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
472
HeiLmasTer®
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Doğuş Pertez


Üst Alt