Bozuk dosya Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackmovel

Üye
    Konu Sahibi
Bozuk dosya Hatası
N8 i yeni aldm usb den müzik attık ama snra bazı albümlerde sil dediğimde bozuk dosya hatası verip silmiyo.Bi yerde türkçe karakterlerdn kaynaklandığını söylüyodu yabancı albm attm aynısı oldu.Lütfn yardm

--------------- Ekleme ---------------

Şimdi farkettm tel hafızasına attığım bütün albmleri silmiyo hafıza kartındaki albümleri silio ama.bi açıklaması olan varmı ya?

--------------- Ekleme ---------------

ya bi yardım lütfen

seko14

seko14

Üye
arkadaşım merhaba ..
aynı sorun benimde başıma geldi..az kalsın format atıyordum ve sorunu deli gibi araştırdım ve çözümü buldum..
ben uyguladım ve işe yaradı çözümü şöle .
1- telefonunu depolama modunda pcye bağla ..
2 - sonra private klasörünün içine gir. ( private görünmüyorsa gizli dosyaları göster seçeneğini aktif hale getir )
3 - 10281e17 ve 101ffca9 klasörlerinin içindeki dosyaları sil ve telefonu pcden çıkar ..
telefonda müzik çalara girdiğinde kütüphaneyi otomatik yenileyecek ve silinmiyor dediğin bilgiler silinmiş olacak...

umarım işine yaramıştır...

• Beğen
Tepkiler: buminkan
franzliszt

franzliszt

Üye
arkadaşım merhaba ..
aynı sorun benimde başıma geldi..az kalsın format atıyordum ve sorunu deli gibi araştırdım ve çözümü buldum..
ben uyguladım ve işe yaradı çözümü şöle .
1- telefonunu depolama modunda pcye bağla ..
2 - sonra private klasörünün içine gir. ( private görünmüyorsa gizli dosyaları göster seçeneğini aktif hale getir )
3 - 10281e17 ve 101ffca9 klasörlerinin içindeki dosyaları sil ve telefonu pcden çıkar ..
telefonda müzik çalara girdiğinde kütüphaneyi otomatik yenileyecek ve silinmiyor dediğin bilgiler silinmiş olacak...

umarım işine yaramıştır...

evet helal.. n95 dede zamanında başıma gelmişti yabancı forumlardan bulmuştum bende :))

delisu01

Üye
arkadaşlar telefenumun hafıza kartına oyun havaları diye dosya yapıp içine müzik attım telefona taktım müzikler gözükmüyo dosyayı siliyom silinmiyo napmam lazım fikri olan varmı:ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...