Boyum çok kısa uzamak için ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İki arkadaş ayarla. Biri ayaklarından diğeri kollarından tutsun. İkiside seni zıt yönlere çeksinler fazla zorlamasınlar. 30 sn böyle kal.

Bunu hergün yap. Boyun uzar mı bilmiyorum denemedim (h)

caurlos_01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar buradaki e-kitaptan yararlanabilirsiniz.Ne kadar güvenilir bilmiyorum ama para iade garantisi veriyorlar alıpta kullanan varsa bizide bilgilendirirseniz seviniriz herkese geçmiş olsun.

fk555897

fk555897

Üye
Basketball oyna, barfiks çek ve yemekleri az ve sürekli ye böylece metabolizmayı hızlandırır ve boy uzamasını hızlandırırsın.

- - - Eklendi - - -

Ben dediklerimi yapıyorum. Babam 1.72 annem 1.55 boyunda 16 yaşındayım boyum 1.78 dediklerimi yapmanı öneririm.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
danone ye :D

Shaunx

Shaunx

Üye
Git ameliyat ol. Boy uzatmak icin ameliyat olan bir tanidigim vardi. Zor ve cok sancili bir surec. Ama cocuk belirgin derecede uzadi. Direk kemiklerden vida gibi uzatiyolar :)

restmod

restmod

Üye
Boyun yasina gore normal kilo almamaya bak normal boyum kendi uzayacagi yere kadar uzar zaten

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
ayaklarına 5-10 kg (ne kdr kaldırırsan. ) bagla barfiks cek. amcam yaparmiş cocukken boyu 2.10 suan. ama kötü bi yanı var 49.5 numara ayağı var :)

Turan

Turan

Üye
bende basketbol oynamam ve pek yuzmem. Ama boyum 1.80-83cm. Dayım 190cm babam 185cm. Genetik bişey

c0u

c0u

Üye
ben 16 yaşındayken 160 filandım hep kısa kalacam diye korktum kendime hedef koydum 170 olsa iyi olur filan diyordum voleybol oynadım bol bol süt iç. süt çocugu musun bebek misin süt içiyorsun diyenlere sakın kulak asma. şuan boyum 178. Bide illa süt iç demiyorum herkes sütü sevmez ayran filan iç işte. 21 yaşına kadar zamanın var

DDorlion

DDorlion

Üye
aynı yaşta sayılırız . Benim boy 1.82 . Kilo 65 e yakın galiba tam bilmiyom. Ben basket filan oynamadım . Yüz me ise yazın ara sıra yani. Sülalede ki büyüklerin boyları uzun . Ondan böyle bende diye düşünüyorum . Ama küçükken günde en 2 bardak süt içerdi m. Onunda faydası oldu bence .
Ben Sütten Nefret Ederim Ama 16 Yaşındayım 1.84 Boyum Var 78 Kiloyum :)

caurlos_01

Üye
    Konu Sahibi
Bu yaz tatilini hep spor yaparak ve yogurt yiyerek gecirdim ama tık yok.Günde 5 kilo yogurt yedigimi hatırlıyom eee ne yapalım olmassa olmuyor,kabullenecez artık 'Vermeyince mahmut neylesin sultan Mahmut'

CasuS_87

CasuS_87

Üye
süt iç :)

Superfan

Superfan

Üye
1.85 boy 85 kilo.Yüzme ve arada bir futbol dışında fazla etkinliğim yok.Süt ve genetik.Dedem bir 1.90 dan uzun.

- - - Eklendi - - -

Smart danone labne :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt