Boyum çok kısa uzamak için ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caurlos_01

Üye
    Konu Sahibi
Boyum çok kısa uzamak için ne yapmalıyım?
Merhaba ben 16 yaşında 165 boyundayım acaba kaç santim daha uzarım hedefim 175 cm olmak uzamak için ne yapmalıyım?şimdiden teşekkürler.

Revengeful

Emekli Yönetici
Ailede uzun biri yoksa zor gibi :hmmm

----------Eklendi @ 16:04:43 ---------- Yazıldı @ 16:03:51 ----------

ama 21 yaşına kadar uzayabiliyor erkekler. Beslenmene falan dikkat et :hmmm

caurlos_01

Üye
    Konu Sahibi
babam 170 cm dayım var ailede 175 cm

----------Eklendi @ 16:10:38 ---------- Yazıldı @ 16:09:06 ----------

normalde kaç cm uzarım tahminen 21 yaşına kadar ?

TheCower

TheCower

Üye
Bende 16yım uzamak istiyorum :) ailemde uzun kimse yok ama akrabalarım arasında erkekler gayet uzun. 175 yeter bana da.

Revengeful

Emekli Yönetici
babam 170 cm dayım var ailede 175 cm

----------Eklendi @ 16:10:38 ---------- Yazıldı @ 16:09:06 ----------

normalde kaç cm uzarım tahminen 21 yaşına kadar ?
tahminen en fazla anne baba boyunun toplamı +13. Çıkan sonucun yarısıda senin boyun

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
okulun basketbol takımına gır...
Ister ıstemez zorunlu olarak uzarsın.....

Yadaaa..... Yazın ımkanın varsa hergun havuza felan yuzmeye gıt..
Hergun olmasa 2 gunde 1 gıt en azından benım bır arkadaşım basketbol takımında 2 yılda 14 cm uzadı.. Bır arkadaşımda 3 ay havuza gıttı ama yapılı bırıydı zaten 9 cm uzadı...

caurlos_01

Üye
    Konu Sahibi
bunun ne faydası olacak?

Hasan

Üye
olduğum yerde zıpla

anılbaran

anılbaran

Üye
aynı yaşta sayılırız . Benim boy 1.82 . Kilo 65 e yakın galiba tam bilmiyom. Ben basket filan oynamadım . Yüz me ise yazın ara sıra yani. Sülalede ki büyüklerin boyları uzun . Ondan böyle bende diye düşünüyorum . Ama küçükken günde en 2 bardak süt içerdi m. Onunda faydası oldu bence .

Revengeful

Emekli Yönetici
Sabah vakti ayaklarını kuma sapla ve üzerine su döküp 5 saat otur ama bunu haftada iki ya da üç gün ara vermek şartıyla iki ay yapman ve bu süreçte sabrını yitirmeden beklemen gerek. :smartass:
Konu açmayı bıraktın mesaj atmaya mı başladın ? :D

viktoreznov

viktoreznov

Üye
ben de 17 yaşındayım. boyum yaklaşık 1.83-1.85 arası. basket arada okulda teneffüs aralarında oynarım o da kışın olmuyor zaten. hayatımda hiç yüzmüşlüğüm yoktur yüzmeyi de bilmem. öyle sık da süt içmem. ayağımı da hiç kuma saplamadım. yani diyeceğim o ki bu genetik bi olay. sülalen uzunsa sen de uzunsun, değilse o kadar uğraşırsın en fazla 5 cm boy atarsın. böyle yaşamayı öğren bence :D

• Beğen
Tepkiler: enkazcı
__xXx__

__xXx__

Üye
boy uzaması genetiğe bağlı bi olaydır her ne kadar basket oynasanda süt içsende çok fazla uzamazsın benim babam kısa(kısa derken 175cm)ama dedelerim amcalarım falan uzundu velhasıl ben 16 yaşındayken 160cm boyum vardı biraz basketbol oynadım biraz genetik bi olay şimdi 22ye girdim boyum 190cm sütün boyu uzattığına inanmıyorum pek annem küçükken bana süt içirmek için kırk takla atarmış 3 yaşından sonra süte ağzımı sürmemişim dediğine göre ama sen yine de içmeye devam et belki faydası olur basketbol iyidir istersen voleybol da oynayabilirsin onun da etkisi olur ama sana bişi diyeyim mi aklında kas yapmak gibi bi düşünce varsa uzak kal ben 19 yaşımı bitirirken body e başladım daha da uzamadım kas yapmaya başlarsan boyun fazla uzamaz ha istersen bunun iğneside var yıl içinde belli dönemlerde vurdurunca kaç yaşında olursan ol uzatıyor ama çok fazla yağlanma yapıyor vücutta ve gelecekte testis kanserine neden oluyo haberin olsun

MAVERİCKS

MAVERİCKS

Üye
ekvator'a yakın dur .

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
anılbarana katılıyorum süt iç :oke:

Hasan

Üye
ip atla:oke:

demirthi

Üye
sütün büyük faydası var bizim sülalede 2 dayım uzun şuanda yaşım 19-20 arasında bi yerde boyum 194cm 93kgyum ve hala süt içiyorum

Jomolocco

Jomolocco

Üye
sütün büyük faydası var bizim sülalede 2 dayım uzun şuanda yaşım 19-20 arasında bi yerde boyum 194cm 93kgyum ve hala süt içiyorum

Hey maşallah aslanım benim :D
İsin sakası süt iyidir bende iciyorum boyumda 1.83 felan

1tebessum

1tebessum

Üye
süt iç :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hic öyle bi sorunum yok topuklu giy kurtul:ehe
daha 16 yasindaymssn suan bile boyun cok kisa degil dert etme okadar bence.klasik yöntemleri dene.basket süt falan:)

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Tek yapacğaın esneme hareketleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt