Öneri Böyle Olsa?

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Böyle Olsa?
Başından Tekrar Açıklıyorum anlamayanlar olmuş.

Forumda Rütbeler bu şekilde gözüksün ;

bu resimdeki gibi olacak diye birşey yok bunun gibi veya yönetici ve adminlerde olduğu gibi son aktivitesinin altında , ''duvar , gönderiler , hakkında'' olan yerin üstünde olabilir hem göze daha hoş durur :)

---------------------------------------------------------------------------------------

bu gereksiz gibi gözükebilir ankca görünüş olarak daha iyi bence göze daha iyi görünüyor :)

burlardada geçerli şimdi normal konulara girdiğimzde adamın rütbesi ne emektar , test mod. , moderatör , co admin , admin , ayın üyesi , veya üye rütbelerinden biri. şimdi konularda rütbe nasıl gözüküyor 1 tane aynı şey profildede öle gözükecek bunun neyi anlaşılmadı. konuda gözüken rütbe neyse belirttiğim yerlerdede öle gözükecek bilip bilmeden yazıyorsunuz.

Son düzenleme:

mürteza16

mürteza16

Üye
Güzel görünüyor olabilir. Ama o öyle resimdeki gibi yapmak kolay değil. Tahminimce yapılamaz.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şimdi ne olacak?

Ekli dosyalar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
mürteza16

mürteza16

Üye
Hiç yapılmasın daha iyi. :D

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
o zaman normal konularda gözüken rütbeyede mana bulun , aynı şey profil'dede geçerli olacak bunu daha nasıl açıklayayım. rütbe resmi profildede gözükecek konularda rütbesi neyse o o kadar basit.

mürteza16

mürteza16

Üye
o zaman normal konularda gözüken rütbeyede mana bulun , aynı şey profil'dede geçerli olacak bunu daha nasıl açıklayayım. rütbe resmi profildede gözükecek konularda rütbesi neyse o o kadar basit.
2. resimde olan hoş duruyor fakat birinci resimdeki hoş durmuyor.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Zaten Moderatörlerde Moderatör yazıyor.
Test Moderatörlerde kendi rütbesi yazıyor. Aynı şekilde emektarlarda da durum böyle :oke:

ErenMSC

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Zaten Moderatörlerde Moderatör yazıyor.
Test Moderatörlerde kendi rütbesi yazıyor. Aynı şekilde emektarlarda da durum aynı :oke:
kendi profilinde ölemi????

konuyu güncelledim ayriyetten tekrar okuyun.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Başından Tekrar Açıklıyorum anlamayanlar olmuş.

Forumda Rütbeler bu şekilde gözüksün ;

bu gereksiz gibi gözükebilir ankca görünüş olarak daha iyi bence göze daha iyi görünüyor :)

burlardada geçerli şimdi normal konulara girdiğimzde adamın rütbesi ne emektar , test mod. , moderatör , co admin , admin , ayın üyesi , veya üye rütbelerinden biri. şimdi konularda rütbe nasıl gözüküyor 1 tane aynı şey profildede öle gözükecek bunun neyi anlaşılmadı. konuda gözüken rütbe neyse belirttiğim yerlerdede öle gözükecek bilip bilmeden yazıyorsunuz.
kendi profilinde ölemi????

konuyu güncelledim ayriyetten tekrar okuyun.
Konu o değil.
Bir ihtimali sordum sadece. :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt